Risicodragend aanhuren

Volledig ontzorgen van onze opdrachtgever
risicodragend risicodragend-1

Wij nemen alle risico’s uit handen

Als pandeigenaar weet je dat het exploiteren van een pand veel tijd en risico met zich meebrengt. Je wilt dat de panden continu bezet blijven, de kosten voor stroom, water en onderhoud lopen namelijk gewoon door. Ook wil je het risico op kraken uitsluiten. Ondertussen wil je het pand in goede staat behouden en is het jouw verantwoordelijkheid dat de huurder op tijd betaalt.

Een fulltime baan, die je misschien naast je andere werkzaamheden erbij pakt. Met risicodragend aanhuren nemen wij voor jou alle risico’s dagelijkse werkzaamheden uit handen. Zo kunnen wij jou zekerheid, minder risico, duidelijkheid en een gegarandeerde inkomstenstroom bieden.

Wat is risicodragend aanhuren?

Risicodragend aanhuren betekent dat wij het volledige risico op ons nemen. Betaalt een huurder niet? Wij zorgen dat jij de huur gewoon ontvangt en de bewoner is onze verantwoordelijkheid. Staat er een kamer leeg? Dan zorgen wij voor nieuwe, tijdelijke bewoners en gaan op die manier krakers tegen. Zo blijft je pand beschermd tegen vandalisme, kraken, verloedering en diefstal. Risicodragend huren zorgt ervoor dat jij als pandeigenaar beter slaapt en zo min mogelijk omkijken hebt naar de operationele zaken rondom het pand.

Risicodragend aanhuren door Gapph


De goede staat van de panden houden, geen omkijken naar het onderhoud van de panden en jezelf als pandeigenaar een goede nachtrust gunnen? Kies voor risicodragend aanhuren door Gapph. Wij bieden dan de volgende voordelen:

Aanhuren met een plan
Zekerheid
Volledige ontzorging

Aanhuren met een plan

Wij maken altijd een plan van aanpak voorafgaand aan een project, gebaseerd op jouw wensen en behoeften. Hierin geven we aan wat de mogelijkheden zijn van een specifiek pand op een specifieke locatie.

Zekerheid

We zorgen voor meer zekerheid op het gebied van inkomstenstromen, onderhoud en communicatie met de bewoners. Zo slaap jij ‘s nachts een stuk beter.

Volledige ontzorging

We zorgen niet alleen voor zekerheid, maar regelen ook alles: het werven en selecteren van de juiste huurders, de servicekosten, contracten met huurders en de contacten met de onderhoudspartijen. Wij zijn het eerste aanspreekpunt voor de bewoners of ondernemers in het pand.

Risicodragend aanhuren

Vertrouwd gevoel

Jij wilt focussen op de kernactiviteiten. Het omgaan met leegstaande panden behoort niet tot je core business, het levert vooral extra werk op. We spelen daarop in en nemen dat uit handen. Onze huidige opdrachtgevers laten hun panden door ons beheren met een vertrouwd gevoel

Kies je voor Gapph, dan kies je voor:

  • een speler met ruime ervaring binnen vastgoed- en leegstandbeheer;
    vernieuwende oplossingen voor jouw pand;
  • één van de grootste en meest toonaangevende vastgoed- en leegstandbeheerders van Europa;
  • veiligheid, we zijn voorzien van de benodigde veiligheidscertificeringen (zoals NEN 8025).
Vertrouwd gevoel bij risicodragen aanhuren

Benieuwd wat we voor jouw vastgoed kunnen betekenen?