Groot nieuws! Gapph wint de aanbesteding voor de tijdelijke exploitatie van het Unilever R&D terrein in Vlaardingen. De afgelopen weken hebben we hard gewerkt aan deze aanbesteding voor Van Adrighem met als gedelegeerd ontwikkelaar Inspire Real Estate.

Van Adrighem heeft de Unilever R&D locatie in Vlaardingen gekocht. Dit terrein van ca. 70.000m2 met daarop ca. 60.000m2 bebouwing wordt begin 2020 geleverd aan Van Adrighem. Het terrein wordt de komende jaren herontwikkeld tot een nieuwe stadswijk, onderdeel van de Rivierzone Vlaardingen. In de stadswijk zal een mix van wonen, onderwijs en bedrijvigheid terug komen.

Voordat de eerste herontwikkelingsactiviteiten kunnen plaatsvinden zal het huidige complex een nog onbekende periode geëxploiteerd dienen te worden. En dat gaan wij doen!

We onderzoeken samen met partijen zoals gemeente Vlaardingen, RHO, Kickstad, Studio for New Realities de mogelijkheden om hier tijdelijk te wonen en/of te werken. Maar huisvesten ook bedrijven uit verschillende branches zoals onderwijs, cultuur, horeca en laboratoria. We kunnen niet wachten om te starten!