Leuke appartementen in IJsselstein

Gefaseerd krijgen wij hier meerdere appartementen in beheer. Zoek je alleen, of wellicht samen met iemand een plek om te wonen? En heb je een binding met het gezellige IJsselstein? Dit is je kans op een fijne en betaalbare woonruimte!

Draag jij daarnaast graag je steentje bij aan de maatschappij, vind je het leuk om iets te doen voor een ander? Denk aan een klusje voor je oudere buurvrouw of te helpen bij een opruimactie? Dan zoeken wij jou!

De appartementen
Er zijn veel soorten appartementen in verschillende prijsklassen. Op de begane grond bevinden zich de beneden appartementen met tuintjes. Op verschillende plekken in het pand zijn knusse 2-kamer, 3-kamer, 4-kamer appartementen of 5-kamer appartementen beschikbaar. Uiteraard heb je bij alle appartementen voorzieningen voor jezelf en kun je je eigen plek creëren. Wat een luxe! En dan hebben we het nog niet eens gehad over de ligging. Een wandeling van nog geen 2 minuten en je staat midden in het gezellige centrum van IJsselstein. Parkeren kan tegen betaling in de omgeving.

Voorwaarden
Je krijgt van ons een tijdelijk contract op basis van de leegstandwet, de kosten zijn afhankelijk van het appartement waar je komt te wonen (vanaf € 400,- inclusief servicekosten). Je bent zelf verantwoordelijk voor de betaling van gas, water, licht en de gemeentelijke belastingen.

Je inkomen mag niet hoger dan € 39.055,- zijn. Je kunt via de website van de belastingdienst kosteloos een Verklaring geregistreerd inkomen (voorheen IBRI/IB60) aanvragen. Deze verklaring hebben wij nodig om je te kunnen plaatsen, regel dit dus direct.
Geïnteresseerden uit IJsselstein krijgen voorrang.

Hebben we je interesse gewekt en lijkt het je wat? Vul dan onderstaand interesseformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Naam*

E-mailadres*

Geboortedatum*

(Mobiel) telefoonnummer*

Vertel iets over jezelf*

 

Ik geef toestemming dat Gapph contact met mij opneemt voor woon- of werkruimte.

 

 

De velden met een * zijn verplichte velden.