Appartementen in de wijk Steendijkpolder

Gefaseerd krijgen wij deze appartementen in Maassluis in beheer. Gelegen in de gezellige wijk Steendijkpolder. In winkelcentrum Koningshoek kun je terecht voor al je dagelijkse boodschappen. Na een dag hard werken of studeren zin in een wandeling? Het Sterrenbos is de ideale plek daarvoor en vind je op loopafstand!

Ben jij alleen, of samen met je vriend/vriendin op zoek naar een fijne plek om te wonen? Hier kan het!

De appartementen
Ieder appartement heeft een woonkamer, keuken, minimaal 3 slaapkamers, badkamer met douche en een eigen ruim balkon. De afwerking kan variëren maar de foto’s geven een goede eerste indruk!

Jouw overeenkomst met Gapph
Je krijgt van ons een tijdelijk contract op basis van de leegstandwet. De maandelijkse kosten variëren van € 425,- tot € 450,-. Daarnaast betaal je maandelijks € 133,02 aan servicekosten. Genoemde bedragen zijn exclusief gas, water en elektra maar inclusief een voorschot aan stookkosten voor de verwarming.

Hoe kom ik in aanmerking?
Zie jij het zitten om hier tijdelijk een fijne woonplek te creëren? Schrijf je in via onze website en vul onderstaand contactformulier in. Lees vooraf onze inschrijfprocedure door zodat je weet hoe het werkt en wat we van je verwachten als je je ingeschreven hebt.

  Naam*

  Geboortedatum*

  E-mailadres*

  (Mobiel) telefoonnummer*

  Vertel ons waarom jij hier graag wil wonen*

   

  Ik geef toestemming dat Gapph contact met mij opneemt voor beschikbare woonruimte.

   

   

  De velden met een * zijn verplichte velden.