Mooie en ruime appartementen in de wijk Oosterheide

Gefaseerd krijgen wij deze super nette 3-kamerappartementen in beheer. Gelegen in de gezellige wijk Oosterheide in Oosterhout. In de buurt kun je voor je dagelijkse boodschappen terecht bij winkelcentrum Zuiderhout. Het centrum van Breda is ongeveer een kwartiertje rijden.

De appartementen
Je eigen 3-kamerappartement met alle voorzieningen. Ieder appartement heeft een woonkamer, aparte keuken met balkon, minimaal 2 slaapkamers waarvan 1 met balkon, badkamer met douche en aparte berging. Wat een luxe!

Gemotiveerde bewoners die zich willen inzetten
Voor dit project zijn wij op zoek naar bewoners (studenten en jongvolwassenen tot 35 jaar) die tijdelijk het avontuur met ons aangaan maar ook met de huidige bewoners van het zorgcomplex!
Vind je het leuk om met ouderen te schilderen, een bingo avond te organiseren, te helpen met het doen van boodschappen of bied je simpelweg graag een luisterend oor? Dan zoeken wij jou!

Het selectieproces
Hoe ziet het selectieproces eruit? Bij het selectieproces wordt er gekeken naar jouw onderbouwing en motivatie om hier te willen wonen. Volg je een ‘sociale’ studie, heb je een actieve vrijwilligersfunctie, binding met de buurt of ervaring met soortgelijke projecten, dan heb je zeker een streepje voor!

De overeenkomst – kosten
Je krijgt van ons een contract op basis van TV (Tijdelijke Verhuur). De maandelijkse kosten variëren van €615,- tot €740,- (inkomensafhankelijke toewijzing). Jongeren tot 23 jaar betalen circa €425,- per maand.
De maandelijkse servicekosten bedragen ongeveer €115,-. Dit is inclusief stookkosten, maar exclusief (kook)gas en elektra.

Hoe kom ik in aanmerking?
Zie jij het zitten om hier een fijne woonplek te creëren? De volgende zes vragen moet je met ‘ja’ kunnen beantwoorden:

 • Heb je economische binding met Oosterhout?
 • Sta je ingeschreven bij Klikvoorwonen?
 • Val je in de eerder genoemde doelgroep?
 • Ben je bereid je steentje bij te dragen voor de buurt?
 • Vind je het niet erg om in een tijdelijke woning te wonen met als gevolg dat je niet weet hoe lang je hier kunt wonen en dus wat vaker moet verhuizen?
 • En heb je een back-up als je je tijdelijke woning moet verlaten omdat de wijk gesloopt gaat worden?

 

Ben je enthousiast geworden en wil je hier graag wonen? Vul dan onderstaande formulier in, vergeet niet te vermelden waarom jij graag hier wil wonen.

Lees vooraf onze inschrijfprocedure door zodat je weet hoe het werkt en wat we van je verwachten als je je ingeschreven hebt.

Wie weet krijg je binnenkort van ons de sleutel van je nieuwe woonplek.

  Naam*

  Geboortedatum*

  E-mailadres*

  (Mobiel) telefoonnummer*

  Vertel iets over jezelf*

   

  Ik geef toestemming dat Gapph contact met mij opneemt voor beschikbare woonruimte.

   

   

  De velden met een * zijn verplichte velden.