Appartementen met tuin of balkon beschikbaar in Oss

Zoek jij een eigen woonplek in Oss? Wij hebben per direct een aantal appartementen beschikbaar.

Wat bieden wij je?

Een boven- of benedenwoning voor één persoon. Je hebt een eigen woonkamer en 1 slaapkamer, een eigen badkamer, keukenblok, CV-ketel en schuur met tuin of balkon. Kortom, leuke ruimtes om je eigen plek te maken. Het appartement is ongeveer 25m2.

De appartementen liggen centraal gelegen nabij het centrum en station (5 min lopen). Tevens liggen de appartementen nabij de snelweg A50. De appartementen kijken leuk (groen) weg op een park of groenvoorziening.

Wie zoeken wij?

Samen wonen is op deze locatie niet mogelijk. Wij zoeken bewoners die alleen in de appartementen willen wonen. Je levert een actieve bijdrage aan de leefbaarheid in de buurt. Gapph organiseert een aantal keer per jaar een activiteit (bijvoorbeeld winterklaar maken van de wijk of een kennismaking met de buren) om de cohesie in de wijk te stimuleren, jouw aanwezigheid en bijdrage wordt dan ook zeer op prijs gesteld.

Contract

We bieden de appartementen op basis van een bruikleenovereenkomst aan. De maandelijkse kosten per appartement bedragen €150,- exclusief gas, water en elektra. Glasfonds (€0,50) en Serviceonderhoud (€3,56) zijn optioneel.