Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Het is wel mogelijk je hiervoor in te schrijven via de website.

In Oss is een groot tekort aan woningen voor studenten en jongvolwassenen (tot 28 jaar). Deze woningen mogen wij tijdelijk beheren en bieden een prima oplossing voor deze doelgroep. Op deze locatie is het belangrijk om goed contact te hebben met de buurt. Een fijne en leefbare (woon)omgeving voor iedereen. Daarom vragen we je om je in te zetten voor de buurt; je buren te helpen als dat nodig is.

Bij het selectieproces wordt er gekeken naar jouw onderbouwing en motivatie om hier te willen wonen. Volg je een ‘sociale’ studie, heb je een actieve vrijwilligersfunctie, binding met de buurt of ervaring met soortgelijke projecten, dan heb je zeker een streepje voor!

Lijkt het je wat? Per direct zijn er een aantal appartementen beschikbaar.

Wat bieden wij je?

Een boven- of benedenwoning voor één persoon. Je hebt een eigen woonkamer en 1 slaapkamer, een eigen badkamer, keukenblok, CV-ketel en schuur met tuin of balkon. Kortom, leuke ruimtes om je eigen plek te maken. Het appartement is ongeveer 25m2.

De appartementen liggen centraal gelegen nabij het centrum en station (5 min lopen). Tevens liggen de appartementen nabij de snelweg A50. De appartementen kijken leuk (groen) weg op een park of groenvoorziening.

Wie zoeken wij?

Samen wonen is op deze locatie niet mogelijk. Wij zoeken bewoners die alleen in de appartementen willen wonen. Je levert zoals gezegd een actieve bijdrage aan de leefbaarheid in de buurt. Gapph organiseert een aantal keer per jaar een activiteit (bijvoorbeeld winterklaar maken van de wijk of een kennismaking met de buren) om de cohesie in de wijk te stimuleren, jouw aanwezigheid en bijdrage wordt dan ook zeer op prijs gesteld.

Contract

We bieden de appartementen op basis van een bruikleenovereenkomst aan. De maandelijkse kosten per appartement bedragen €150,- exclusief gas, water en elektra. Glasfonds (€0,50) en Serviceonderhoud (€3,56) zijn optioneel.

Interesse?
Interesse om hier te wonen? Schrijf je in via onze website en vertel ons waarom jij hier graag wil wonen. Upload alle gevraagde documenten zodat we alles compleet hebben. Wij nemen contact met jou op zodra we je aan een woning kunnen koppelen.