Ben je op zoek naar een plek waar creatieve ondernemers, kunstenaars en ontwerpers werken op een voormalig industrieterrein? Dan is dit de ideale locatie!

Inspirerend en creatief: dat is Sectie-C! Geen standaard kantoorruimtes maar industriële ruimtes in voormalige fabriekshallen.

Een ruim maar sfeervol bedrijventerrein. De huidige ondernemers vormen een hechte gemeenschap. Een broodje tijdens de lunch, een spontaan praatje tijdens een wandeling over het terrein of gezellig een biertje tijdens de vrijdagmiddagborrel: door deze ontmoetingen ontstaan nieuwe ideeën en samenwerkingen. Denken in mogelijkheden en op een originele en bewuste manier creëren. Nieuwsgierig geworden naar deze plek?

Werken op Sectie-C 
Op korte termijn zijn er meerdere toffe ruimtes beschikbaar. Verschillende soorten en maten die je helemaal naar eigen smaak kunt inrichten, vanaf 60 m2 (vanaf € 545,11 inclusief servicekosten, exclusief BTW). Er is voorzien in alles wat je nodig hebt om zorgeloos te kunnen werken en ondernemen zoals: internet, 24/7 open voor huurders, gratis parkeren, overheaddeuren, actieve community en programmamanagement.

Huurprijzen op Sectie-C (inclusief servicekosten, exclusief BTW)
60m²          € 545,11
72,4m²       € 655,58
87,6m²       € 793,21
107,90m²   € 977,03

Meer weten?
Op vrijdag 8 oktober organiseren wij een rondleiding in verschillende tijdsblokken. Aanmelden kan via [email protected].
Ontvang je graag eerst meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in en we nemen contact met je op. We vertellen je graag meer over deze toffe plek!

 

  Naam*

  E-mailadres*

  (Mobiel) telefoonnummer*

  Vertel iets over je werkzaamheden*

   

  Ik geef toestemming dat Gapph contact met mij opneemt voor werkruimte.

   

   

  De velden met een * zijn verplichte velden.