Zoek je tijdelijke woonruimte in Waalwijk?

In deze leuke wijk krijgen we met enige regelmaat woonruimte vrij. De woningen zijn gelegen aan de Baardwijksestraat. De Lidl vind je om de hoek en op enkele minuten fietsen vind je nog meer winkels voor je dagelijkse boodschappen.

Draag jij graag je steentje bij aan de maatschappij, vind je het leuk om iets te doen voor een ander? Denk aan een klusje voor je buren of te helpen bij een opruimactie? Dan zoeken wij jou!

De woningen
De indeling kan verschillen maar alle woningen hebben een woonkamer, meerdere slaapkamers, badkamer met douche en grote voor- en achtertuin. Zowel de voor- als achtertuin moeten onze bewoners netjes bijhouden.

Wij bieden
Je krijgt van ons een tijdelijk contract op basis van de leegstandswet. De maandelijkse kosten bedragen €400,- exclusief gas, water en elektra.

Hoe kom ik in aanmerking?
Zie jij het zitten om hier een fijne woonplek te creëren en voldoe je aan de volgende voorwaarden?

  • Ben je sociaal ingesteld en kun je dit onderbouwen met een duidelijke motivatie?
  • Heb je een inkomen van minimaal 3 keer de maandelijkse huur?
  • Val je in de leeftijdscategorie 20-35 jaar en heb je geen inwonende kinderen?
  • Ben je bereid je steentje bij te dragen aan de buurt?
  • Sta je ingeschreven bij de woningbouwvereniging?
  • Vind je het niet erg om in een tijdelijke woning te wonen met als gevolg dat je niet weet hoe lang je hier kunt wonen en dus wat vaker moet verhuizen?
  • En heb je een back-up als je je tijdelijke woning moet verlaten omdat de wijk gesloopt gaat worden?

Interesse om hier te wonen? Schrijf je in via onze website. Lees vooraf onze inschrijfprocedure door zodat je weet hoe het werkt en wat we van je verwachten als je je ingeschreven hebt.