Ben jij met spoed op zoek naar een huurappartement in Middelburg?

Dan ben je bij Gapph mogelijk aan het juiste adres. Wij hebben diverse 2-kamerappartementen, en nog enkele 4-kamer appartementen, voor spoedzoekers beschikbaar in Het Zwin.

Wat bieden wij?
Elk 2-kamerappartement is voorzien van een woonkamer met open keuken, inbouwinductiekookplaat en afzuigkap. Er is een aparte slaapkamer en badkamer. De 4-kamer appartementen zijn ook voorzien van een woonkamer met open keuken, inbouw inductiekookplaat, afzuiging en vaatwasser! Er zijn in totaal 3 slaapkamers en 1 badkamer aanwezig.

Ook is er een wasmachineaansluiting aanwezig. De wanden zijn voorzien van een witte verflaag en er ligt ook al een vloer. Bij elk raam hangen gordijnrails en er zijn aansluitingen voor verlichting. Beide dien je zelf mee te brengen en op te hangen. De woning is dus instapklaar.

Op het binnenterrein vind je een grote fietsenstalling, de ondergrondse containers en brievenbussen. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid op het terrein. Er zijn ook speeltoestellen en een moestuin aanwezig op het terrein.

Wie zoeken wij en hoe kom jij hiervoor in aanmerking?
Voor dit project hebben we nog enkele appartementen vrij voor spoedzoekers. Spoedzoekers zijn woningzoekenden die door uitzonderlijke situaties per direct op zoek zijn naar onderdak.

Om in aanmerking te komen, moet je aan deze voorwaarden voldoen:

  • Je bent 18 jaar of ouder.
  • Je reageert alleen of als koppel. Het is niet toegestaan om hier met een kind te wonen.
  • Je bent zelfstandig, zelfredzaam, sociaal ingesteld en kunt dit onderbouwen met een duidelijke motivatie.
  • Je staat ingeschreven als woningzoekende bij een woningcorporatie.
  • Je kunt aantoonbaar de huur betalen.
  • Je bent je ervan bewust dat het een tijdelijke woonsituatie betreft en hebt een back-upwoonadres.

Contract
Je krijgt van ons een tijdelijk contract op basis van het bestemmingsplan. Maandelijkse kosten vanaf € 532,92 voor de huur en € 45,39 aan servicekosten. Dit is exclusief de kosten voor o.a. water, elektra en internet. Hiervoor dien je zelf contracten af te sluiten.

Over Het Zwin
Locatie Het Zwin in Middelburg is gebouwd om spoedzoekers en statushouders te huisvesten. Er zijn 52 tijdelijke woningen voor de duur van 15 jaar gebouwd. 28 woningen zijn beschikbaar voor statushouders en 24 woningen zijn beschikbaar voor spoedzoekers.

Interesse?
Interesse om hier te wonen? Schrijf je in via onze website. Lees vooraf onze inschrijfprocedure door zodat je weet hoe het werkt en wat we van je verwachten als je je ingeschreven hebt.