Eengezinswoningen in Middelburg!

Deze eengezinswoningen mogen wij tijdelijk beheren tot aan de sloop.

Op deze locatie is het belangrijk om goed contact te hebben met de buurt. Een fijne en leefbare (woon)omgeving voor iedereen. Daarom vragen we je om je in te zetten voor de buurt; je buren te helpen als dat nodig is en de omgeving netjes te houden. Vind je het leuk om in de tuin te werken? Dan zit je hier goed met een fijne achtertuin! Het tuinonderhoud is de verantwoordelijkheid van de bewoner(s) en wij zien er op toe dat het netjes blijft.

Bij het selectieproces wordt er gekeken naar jouw onderbouwing en motivatie om hier te willen wonen. Lijkt het je wat? Lees dan snel verder of je in aanmerking komt.

Wat bieden wij je?

Een woning met alle voorzieningen. Een woonkamer met veel lichtinval, keuken en minimaal 2 slaapkamers. Gelegen in een gezellige buurt. Winkelcentrum Stromenwijk met voldoende winkels voor je dagelijkse boodschappen ligt op loopafstand.

Contract

Je krijgt van ons een tijdelijk contract op basis van de leegstandwet. Maandelijkse kosten vanaf €505,-. Dit is exclusief de kosten voor gas, water en elektra. Het inkomen mag bij een eenpersoonshuishouden niet hoger dan €44.035 zijn. Het verzamelinkomen bij een meerpersoonshuishouden niet meer dan €48.625.

Hoe kom ik in aanmerking?
Zie jij het zitten om hier een fijne woonplek te creëren en voldoe je aan de volgende voorwaarden?

  • Ben je sociaal ingesteld en kun je dit onderbouwen met een duidelijke motivatie?
  • Ben je bereid je steentje bij te dragen aan de buurt?
  • Sta je ingeschreven bij de woningbouwvereniging?
  • Vind je het niet erg om in een tijdelijke woning te wonen met als gevolg dat je niet weet hoe lang je hier kunt wonen en dus wat vaker moet verhuizen?
  • En heb je een back-up als je je tijdelijke woning moet verlaten omdat de wijk gesloopt gaat worden?

Interesse?
Interesse om hier te wonen? Schrijf je in via onze website. Lees vooraf onze inschrijfprocedure door zodat je weet hoe het werkt en wat we van je verwachten als je je ingeschreven hebt.