Appartementen in de wijk Bolnes

Gefaseerd krijgen wij deze appartementen in Ridderkerk in beheer. Gelegen in de gezellige wijk Bolnes. In winkelcentrum De Werf kun je terecht voor al je dagelijkse boodschappen.

Ben jij alleen, of samen met je vriend/vriendin op zoek naar een fijne plek om te wonen? Hier kan het!

De appartementen
Ieder appartement heeft een woonkamer, keuken, meerdere slaapkamers en  badkamer met douche. De benedenwoningen hebben een klein tuintje, de bovenwoningen een knus balkon. De afwerking kan variëren maar de foto’s geven een goede eerste indruk!

Jouw overeenkomst met Gapph
Je krijgt van ons een tijdelijk contract op basis van de leegstandwet. De maandelijkse kosten bedrage € 500,- exclusief gas, water en licht. Daarnaast betaal je maandelijks tussen de € 20,- en  € 40,- aan servicekosten. Dit is afhankelijk van het appartement. Voor deze appartementen moet wij passend toewijzen, het verzamelinkomen mag niet hoger zijn dan € 25.475,-.

Hoe kom ik in aanmerking?
Zie jij het zitten om hier tijdelijk een fijne woonplek te creëren? Schrijf je in via onze website en vul onderstaand contactformulier in. Lees vooraf onze inschrijfprocedure door zodat je weet hoe het werkt en wat we van je verwachten als je je ingeschreven hebt.

Zodra wij je aan een woning kunnen matchen nemen wij contact met je op!

  Naam*

  Geboortedatum*

  E-mailadres*

  (Mobiel) telefoonnummer*

  Vertel ons waarom jij hier graag wil wonen*

   

  Ik geef toestemming dat Gapph contact met mij opneemt voor beschikbare woonruimte.

   

   

  De velden met een * zijn verplichte velden.