Ben jij voltijdsstudent en op zoek naar een kamer in Amsterdam? En vind jij het leuk om samen te wonen met andere bewoners? Lees dan snel verder!

Dit voormalige schoolgebouw is getransformeerd naar 142 kamers, verdeeld over 6 verdiepingen. Deze locatie is bestemd voor voltijd MBO- HBO- en WO-studenten in Amsterdam. Woon jij graag op een top locatie vlakbij station Lelylaan? Dit is je kans!

Studentwooncomplex
Dit project beheren wij tot november 2027 op basis van tijdelijke verhuur. De maandelijkse kosten liggen tussen de €450,00 en €650,00 en dit is inclusief de kosten voor gas, water, licht en internet. Het maandbedrag is afhankelijk van de grootte van de kamer.

Gapph Together
Regelmatig organiseren wij activiteiten en ook van de bewoners wordt gevraagd een steentje bij te dragen. Denk daarbij aan een gezamenlijk BBQ, spelletjesavond of een schoonmaakactie met aansluitend een drankje en een lekkere pizza!

De kamers
De kamers variëren in oppervlakte van 18m² tot 42m². Iedere kamer heeft een eigen wastafel. De sanitaire voorzieningen en de keuken deel je met je medebewoners op de verdieping waar je woont.

Captain
Vind jij het leuk om captain te worden van de verdieping waar jij woont? Als captain bent je actief in het organiseren van info avonden, je zorgt ervoor dat bewoners samen komen en dat nieuwe bewoners zich meteen thuis voelen. Vind jij het leuk om eerste aanspreekpunt te zijn voor Gapph? Laat het ons weten in je motivatie.

Hoe kom ik in aanmerking?
Zie jij het zitten om hier tijdelijk een fijne woonplek te creëren en voldoe je aan de volgende voorwaarden?

 • Ben je sociaal ingesteld en kun je dit onderbouwen met een duidelijke motivatie?
 • Ben je bereid je steentje bij te dragen aan de leefbaarheid in jouw woonomgeving?
 • Kun je aantonen dat je voltijd student bent?

Fijn om te weten

 • Er zijn geen parkeermogelijkheden voor onze bewoners.
 • Huurtoeslag aanvragen is niet mogelijk.
 • De borg bedraagt twee maanden huur en servicekosten.
 • Wij vragen om een borgsteller die garant staat voor jouw betalingen gedurende je woonperiode.

Interesse?
Heb jij interesse om hier te wonen? Schrijf je in via onze website én vul onderstaand contactformulier in. Vergeet daarbij niet ons te laten weten waarom jij hier graag wil wonen, dit is voor ons erg belangrijk! Pas wanneer dit allebei compleet is kijken we of je in aanmerking komt voor dit project.

Lees vooraf onze inschrijfprocedure door zodat je weet hoe het werkt en wat we van je verwachten als je je ingeschreven hebt.

  Naam*

  Geboortedatum*

  E-mailadres*

  (Mobiel) telefoonnummer*

  Vertel ons waarom jij hier graag wil wonen*

   

  Ik geef toestemming dat Gapph contact met mij opneemt voor beschikbare woonruimte.

   

   

  De velden met een * zijn verplichte velden.