Op dit moment zijn alle bewoners geselecteerd. Heb jij interesse om op de wachtlijst te worden geplaatst, schrijf je dan in via onze site. Zodra er woonruimte beschikbaar komt nemen we contact met je op.

Deze locatie, voormalig zorgcomplex De Liendert, wordt getransformeerd naar een gemengd wonen locatie. De Liendert ligt op loopafstand van enkele winkels, het openbaar vervoer is goed bereikbaar en ligt op korte fietsafstand van het centrum. De studio’s zijn beschikbaar voor de jongere doelgroep (tot 28 jaar). Op deze locatie wordt samengewerkt met onder andere Portaal, Gemeente Amersfoort, Leger des Heils, Kwintes, de Tussenvoorziening en Sovee.

Doelgroep

We zoeken voor dit project jonge bewoners (tot 28 jaar) met een binding met de stad Amersfoort (wonen-werken-studie) die het leuk vinden om samen te wonen met andere bewoners zoals studenten, werkende jongeren en bewoners met een extra zorgbehoefte en die een bijdrage willen leveren aan de opbouw van de community op deze locatie. Juist deze verplichte bijdrage maakt het verschil ten opzichte van andere locaties, iets doen voor een ander, dat vinden wij belangrijk. Regelmatig organiseren wij samen met bewoners activiteiten en wordt er gevraagd een steentje bij te dragen.

Contract

Je krijgt van ons een tijdelijk contract op basis van de Leegstandwet. Dit kan al vanaf € 411,-. per maand. Daar komen de servicekosten van € 150,- per maand nog bij. De genoemde bedragen zijn inclusief gas, water en elektra. Je inkomen mag niet hoger dan € 39.055,- zijn. Je kunt via de website van de belastingdienst kosteloos een Verklaring geregistreerd inkomen (voorheen IBRI/IB60) aanvragen.

In het kort

  • Je krijgt van ons een tijdelijk contract op basis van de Leegstandwet;
  • Maandelijkse kosten vanaf € 411,- dit is exclusief € 150,- aan servicekosten maar incl. gas, water en licht;
  • Bewoners hebben een nette kamer met eigen badkamer en keukenblok. Ook is er een fietsenkelder aanwezig;
  • Ook maken de bewoners gebruik van een gezamenlijke leefkamer en keuken;
  • Een omgeving waar ‘samenheid’ centraal staat;