Ben je op zoek naar een mooie tijdelijke werkruimte in Amersfoort?

Wij mogen tot circa maart 2024 (indicatie) tijdelijke invulling geven aan voormalig zorgcomplex De Liendert.
Op deze unieke gemengd wonen locatie wonen op dit moment circa 70 bewoners en zijn er op de begane grond een aantal ondernemers actief.

De locatie

Wij hebben per direct een mooie bedrijfsruimte beschikbaar. De afmeting van deze ruimte is ongeveer 145 m². De ruimte heeft een grote keuken en ligt aan de tuin die voor alle bewoners en ondernemers toegankelijk is.

Maatschappelijke bijdrage
Voor deze tijdelijke werkruimte zijn we op zoek naar een enthousiaste ondernemer die het leuk vindt om een bijdrage te leveren aan de community op deze locatie. Juist deze verplichte maatschappelijke bijdrage maakt het verschil ten opzichte van andere locaties, iets doen voor een ander, dat vinden wij belangrijk. Regelmatig organiseren wij activiteiten en ook van de bewoners en ondernemers wordt gevraagd een steentje bij te dragen.

Ben je op zoek naar een ruimte voor workshops, een dagbesteding of je (startende) onderneming naar een hoger level te tillen? Hier kan het!
Wij staan open voor ideeën qua invulling en gaan hier graag met je over in gesprek!

Wij bieden:

 • Een huurovereenkomst met een huurprijs van € 906,25 exclusief BTW per maand. De servicekosten bedragen € 980,08 inclusief BTW per maand;
 • Een gezellige werkomgeving met andere ondernemers, denk hierbij aan een wijkteam, visagist, drumschool, thuiszorg, coaching etc.
 • Een omgeving waar wonen en werken samen komen;
 • Parkeren alleen in de naastgelegen wijk Kruiskamp.

Ontvang je graag meer informatie? Laat je gegevens achter via onderstaand contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Naam*

  E-mailadres*

  (Mobiel) telefoonnummer*

  Vertel iets over je werkzaamheden*

   

  Ik geef toestemming dat Gapph contact met mij opneemt voor werkruimte.

   

   

  De velden met een * zijn verplichte velden.