Zoek je tijdelijke woonruimte in Dordrecht?

In de wijk Dubbeldam krijgen we regelmatig woonruimte vrij. Ben jij op zoek naar een fijne plek voor jezelf en woon je graag in een rustige woonwijk? Dan is deze locatie wat je zoekt.

In de directe omgeving vind je alle winkels voor je dagelijkse boodschappen. Voor een heerlijke lunch, middagje winkelen of concert kun je terecht in het centrum van Dordrecht, een echte aanrader!

Draag jij graag je steentje bij aan de maatschappij, vind je het leuk om iets te doen voor een ander? Denk aan een klusje voor je (oudere) buurvrouw of te helpen bij een opruimactie die wij organiseren in de wijk? Dan zoeken wij jou!

De woningen
Alle woningen hebben een woonkamer, meerdere slaapkamers, keuken en badkamer met douche. Je groene vingers komen hier zeker van pas want ook een tuintje zit erbij.

Jouw overeenkomst met Gapph
Je krijgt van ons een tijdelijk contract op basis van de leegstandwet. De maandelijkse kosten liggen tussen de € 400,- en € 430,-. Dit is exclusief de kosten voor gas, water en elektra. Goed om te weten, voor deze woonruimtes moeten wij passend toewijzen.

Hoe kom ik in aanmerking?
Zie jij het zitten om hier een fijne woonplek te creëren en voldoe je aan de volgende voorwaarden?

 • Ben je sociaal ingesteld en kun je dit onderbouwen met een duidelijke motivatie?
 • Ben je bereid je steentje bij te dragen aan de de buurt?
 • Sta je ingeschreven bij de woningcorporatie?
 • Vind je het niet erg om in een tijdelijke woning te wonen met als gevolg dat je niet weet hoe lang je hier kunt wonen en dus wat vaker moet verhuizen?
 • En heb je een back-up als je je tijdelijke woning moet verlaten?

Interesse
Interesse om hier te wonen? Vul onderstaand contactformulier in en schrijf je in via onze website. Lees vooraf onze inschrijfprocedure door zodat je weet hoe het werkt en wat we van je verwachten als je je ingeschreven hebt.

Zodra wij je aan een woning kunnen matchen nemen wij contact met je op!

  Naam*

  Geboortedatum*

  E-mailadres*

  (Mobiel) telefoonnummer*

  Vertel ons waarom jij hier graag wil wonen*

   

  Ik geef toestemming dat Gapph contact met mij opneemt voor beschikbare woonruimte.

   

   

  De velden met een * zijn verplichte velden.