Tijdelijke studio’s op District U in Vlaardingen

Op het terrein van District U aan de Olivier van Noortlaan worden rond de zomer 2022 tijdelijke woonstudio’s gerealiseerd. Deze studio’s zijn voornamelijk bedoeld voor jongeren, studenten en starters die binding hebben met Vlaardingen en actief willen zijn in deze omgeving. Elke studio heeft een eigen badkamer, keuken en balkon en is ongeveer 27m2 groot. De verwachting is dat we vanaf in juni/juli starten met de verhuur hiervan.

Jouw eigen woonplek creëren

Ben jij toe om op je zelf te gaan wonen in Vlaardingen? Wil jij jouw eigen fijne woonplek creëren? En wil je wonen op een toffe locatie in Vlaardingen? Dat kan! In de studio’s van Studio U woon je op jezelf maar kun je ook zeker de gezelligheid op zoeken.

Woonstudio’s voor jongeren

Deze woonstudio’s verhuren we aan jongeren, studenten en starters op de arbeidsmarkt, tot 27 jaar. Deze jongeren hebben binding met Vlaardingen; wonen of werken in Vlaardingen of hebben hier een verenigingsleven. Daarnaast zijn er voldoende financiële middelen om de huurlast te dragen.

Goed om te weten:

 • De woonstudio’s zijn gelegen aan de Maas;
 • Het openbaar vervoer bevindt zich op loopafstand;
 • Dichtbij de binnenstad van Vlaardingen;
 • Binnen 5 minuten bereik je de snelweg (A4);
 • Verschillende supermarkten en de Kroepoekfabriek liggen op 5 minuten fietsafstand van het District U terrein;
 • Alle studio’s hebben een eigen badkamer met douche en toilet, keuken en balkon;
 • Internet is aanwezig;
 • Je krijgt een contract op basis van Tijdelijke Verhuur.

Interesse om hier te wonen?

Heb je interesse? Dan kun je je aanmelden via onderstaand formulier. Vergeet niet te vermelden waarom jij graag op District U wilt wonen. We nemen dan telefonisch contact met je op om kennis te maken. We bespreken onder andere de procedure van de inschrijving, wat je hiervoor moet aanleveren en hoe het verder verloopt. Heb je vragen? Stel ze dan gerust tijdens het kennismakingsgesprek.

We verwachten de tijdelijke woningen in het voorjaar op te knappen en op de juiste locatie te plaatsen. In april hebben we waarschijnlijk meer informatie beschikbaar, bijvoorbeeld over de huurprijzen en wanneer de eerste bewoners kunnen intrekken. Op de site District U vind je meer informatie over de ontwikkelingen op het terrein.

  Naam*

  Geboortedatum*

  E-mailadres*

  (Mobiel) telefoonnummer*

  Vertel iets over jezelf*

   

  Ik geef toestemming dat Gapph contact met mij opneemt over de woonstudio's in Vlaardingen.

   

   

  De velden met een * zijn verplichte velden.