Tijdelijke studio’s op District U in Vlaardingen

Op 15 juni heeft het College van B&W van de gemeente Vlaardingen ingestemd met de komst van 320 tijdelijke woningen op het terrein van District U aan de Olivier van Noortlaan. Deze studio’s zijn voornamelijk bedoeld voor jongeren, studenten en starters die binding hebben met Vlaardingen en actief willen zijn in deze omgeving. Elke woning heeft een eigen badkamer, keuken en balkon en is ongeveer 27m2 groot. Medio februari/maart 2022 starten we met de verhuur hiervan.

Jouw eigen woonplek creëren

Ben jij toe om op je zelf te gaan wonen in Vlaardingen? Wil jij jouw eigen fijne woonplek creëren? En wil je wonen op een toffe locatie in Vlaardingen? Dat kan! In de studio’s van Studio U woon je op jezelf maar kun je ook zeker de gezelligheid op zoeken. Wonen op District U betekent ook dat je je inzet voor je medebewoners of de omgeving (meer uitleg vind je hieronder: jouw motivatie).

Jouw motivatie

Bij het selectieproces wordt er gekeken naar jouw onderbouwing en motivatie om op District U te willen wonen. Volg je bijvoorbeeld een ‘sociale’ studie, heb je een actieve vrijwilligersfunctie, binding met de buurt of ervaring met soortgelijke projecten, dan heb je zeker een streepje voor! Tijdens het telefonisch kennismakingsgesprek wordt gevraagd welke ideeën je zelf hebt om activiteiten te organiseren voor de omgeving.

Goed om te weten:

 • De woonstudio’s zijn gelegen aan de Maas;
 • Het openbaar vervoer bevindt zich op loopafstand;
 • Dichtbij de binnenstad van Vlaardingen;
 • Binnen 5 minuten bereik je de snelweg (A4);
 • Verschillende supermarkten en de Kroepoekfabriek liggen op 5 minuten fietsafstand van het District U terrein;
 • Alle studio’s hebben een eigen badkamer met douche en toilet, keuken en balkon;
 • Internet is aanwezig;
 • Je krijgt een contract op basis van Tijdelijke Verhuur.
 • Jouw motivatie is belangrijk. Wat kun jij betekenen voor District U?

Interesse om hier te wonen?

Heb je interesse? Dan kun je je aanmelden via onderstaand formulier. Vergeet niet te vermelden waarom jij graag op District U wilt wonen. Vanaf half augustus nemen we dan telefonisch contact met je op om kennis te maken. We bespreken onder andere de inschrijving, wat je hiervoor moet aanleveren en hoe het verder verloopt. Heb je vragen? Stel ze dan gerust tijdens het kennismakingsgesprek.

We verwachten de tijdelijke woningen na de zomervakantie (september) op te knappen en op de juiste locatie te plaatsen. Dan komt er ook meer informatie beschikbaar, bijvoorbeeld over de huurprijzen en wanneer de eerste bewoners kunnen intrekken. Op de site District U vind je meer informatie over de ontwikkelingen op het terrein.

  Naam*

  Geboortedatum*

  E-mailadres*

  (Mobiel) telefoonnummer*

  Vertel iets over jezelf*

  Wat kun jij betekenen voor de omgeving District U*

   

  Ik geef toestemming dat Gapph contact met mij opneemt over de woonstudio's in Vlaardingen.

   

   

  De velden met een * zijn verplichte velden.