Zoek je tijdelijke woonruimte in Alphen aan den Rijn?

Ben jij starter op de woningmarkt en op zoek naar een heerlijke eigen plek? Ben je sociaal ingesteld en vind je het belangrijk om goed contact te hebben met de buurt? Dan is deze plek wellicht iets voor jou.

De bungalows liggen in een rustige woonwijk met veel oudere bewoners. Het treinstation en centrum van Alphen aan den Rijn vind je op loopafstand.

De bungalows
Je krijgt van ons een gestoffeerde bungalow van ongeveer 70m²met een aparte woon- en slaapkamer, keuken en badkamer. Er is zelfs een klein tuintje!

Wij bieden
Je krijgt van ons een tijdelijk contract op basis van de leegstandswet. De maandelijkse kosten bedragen €373,07 plus een voorschot aan gas, water en de glasverzekering van €156,25.

Hoe kom ik in aanmerking?
Zie jij het zitten om hier een fijne woonplek te creëren en voldoe je aan de volgende voorwaarden?

  • Ben je sociaal ingesteld en kun je dit onderbouwen met een duidelijke motivatie?
  • Sta je ingeschreven bij de woningbouwvereniging?
  • Vind je het niet erg om in een tijdelijke woning te wonen met als gevolg dat je niet weet hoe lang je hier kunt wonen en dus wat vaker moet verhuizen?
  • En heb je een back-up als je je tijdelijke woning moet verlaten?

Interesse om hier te wonen? Schrijf je in via onze website. Lees vooraf onze inschrijfprocedure door zodat je weet hoe het werkt en wat we van je verwachten als je je ingeschreven hebt.

Wanneer we jou aan een bungalow kunnen matchen nemen wij contact met je op.