Zoek je tijdelijke woonruimte in Assendelft?

Regelmatig komt hier een woonruimte vrij. Ben jij op zoek naar een fijne plek voor jezelf en woon je graag in een rustige woonwijk? Dan is deze locatie wat je zoekt.

In de directe omgeving vind je voldoende winkels voor je dagelijkse boodschappen.

Draag jij graag je steentje bij aan de maatschappij, vind je het leuk om iets te doen voor een ander? Denk aan een klusje voor je (oudere) buurvrouw of te helpen bij een opruimactie die wij organiseren in de wijk? Dan zoeken wij jou!

De woningen
Alle woningen hebben een woonkamer, meerdere slaapkamers, keuken en badkamer met douche. Je groene vingers komen hier zeker van pas want ook een tuintje zit erbij. De foto’s van de woning geven een goede indruk, de woningen kunnen echter van elkaar verschillen.

Jouw overeenkomst met Gapph
Je krijgt van ons een tijdelijk contract op basis van de leegstandwet. De maandelijkse kosten bedragen € 464,26. Dit is exclusief de kosten voor gas, water en elektra. Wij hanteren hierbij het passend toewijzen. Het inkomen mag bij een eenpersoonshuishouden niet hoger dan € 44.035 zijn. Het verzamelinkomen bij een meerpersoonshuishouden niet meer dan € 48.625. Hiervoor hebben wij een inkomensverklaring over 2021 nodig.

Hoe kom ik in aanmerking?
Zie jij het zitten om hier een fijne woonplek te creëren en voldoe je aan de volgende voorwaarden?

  • Ben je sociaal ingesteld en kun je dit onderbouwen met een duidelijke motivatie?
  • Ben je bereid je steentje bij te dragen aan de de buurt?
  • Sta je ingeschreven bij de woningcorporatie?
  • Vind je het niet erg om in een tijdelijke woning te wonen met als gevolg dat je niet weet hoe lang je hier kunt wonen en dus wat vaker moet verhuizen?
  • En heb je een back-up als je je tijdelijke woning moet verlaten?

Interesse
Interesse om hier te wonen? Schrijf je in via onze website. Lees vooraf onze inschrijfprocedure door zodat je weet hoe het werkt en wat we van je verwachten als je je ingeschreven hebt.

Zodra wij je aan een woning kunnen matchen nemen wij contact met je op!