Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Het is wel mogelijk je hiervoor in te schrijven via de website.

Een heerlijke stad vol prachtige monumenten, mooie musea en gezellige winkelstraatjes.

In de wijken Boschveld en Gestelse buurt verzorgen wij het tijdelijk beheer van meerdere flats tot aan de sloop. Gefaseerd plaatsen wij hier tijdelijke bewoners. Beiden wijken zijn levendig, een mix van culturen en een broedplaats voor sociale initiatieven. Heb jij interesse om jouw woonplek hier te creëren?

Wat verwachten we van jou?
Wij zoeken gemotiveerde bewoners die een nieuwe dynamiek aan de wijk geven. Bewoners die de buren graag willen helpen wanneer zij een hulpvraag hebben. Zoals vragen over het gebruik van internet. Of misschien heeft je buurvrouw hulp nodig bij de boodschappen of een klusje. Op deze locaties is het belangrijk om goed contact te hebben met de buurt. Een fijne en leefbare (woon)omgeving voor iedereen.
Jouw inzet om mee te denken, ideeën aan te reiken voor het organiseren van activiteiten en deze samen met ons te organiseren is belangrijk. Want alleen samen maak je een prettige plek om te wonen.

Het appartement
Een heerlijke ruime plek van ca 70m2. Je beschikt over 2 aparte slaapkamers, een keuken, badkamer en maar liefst 2 balkons! Geschikt voor maximaal 2 personen.

De overeenkomst
Je krijgt van ons een contract op basis van TVL (Tijdelijke Verhuur op basis van de Leegstandwet).

Jouw inkomen ligt tussen de €39.055,- en €43.000,-. Valt jouw inkomen hier buiten dan heeft reageren geen zin. Via de website van de belastingdienst vraag je kosteloos een Verklaring geregistreerd inkomen over 2020 aan.
De huurprijs is €395,- per maand exclusief servicekosten.

Hoe kom ik in aanmerking?
Zie jij het zitten om hier een fijne woonplek te creëren? De volgende zeven vragen moet je met ‘ja’ kunnen beantwoorden:

  • Heb je binding met Den Bosch?
  • Ben je bereid je steentje bij te dragen voor de buurt?
  • Jouw inkomen ligt tussen de €39.055,- en €43.000,-.
  • Sta je ingeschreven bij Woonservice?
  • Vind je het niet erg om in een tijdelijke woning te wonen met als gevolg dat je niet weet hoe lang je hier kunt wonen en dus wat vaker moet verhuizen?
  • Geen inwonende kinderen.
  • En heb je een back-up als je je tijdelijke woning moet verlaten omdat de wijk gesloopt gaat worden?

Interesse om hier te wonen? Schrijf je in via onze website en vertel ons waarom jij hier graag wil wonen. Upload alle gevraagde documenten zodat we alles compleet hebben. Wij nemen contact met jou op zodra we je aan een woning kunnen koppelen.