Vind jij het leuk om samen te wonen met andere bewoners (community building)? En ben je nu of in de nabije toekomst op zoek naar een kamer in Amersfoort? Lees dan snel verder!

Deze unieke locatie op industrieterrein De Hoef wordt getransformeerd naar een mooie woonlocatie. De woonruimtes zijn beschikbaar voor de jongere doelgroep (22-28 jaar). Hiermee wordt voorzien in een behoefte om jonge woningzoekenden eigen woonruimte te kunnen bieden. Lees hier meer over de plannen met dit project. Op deze locatie wordt samengewerkt met onder andere de Alliantie, Gemeente Amersfoort, het Leger des Heils, Kwintes en de Tussenvoorziening.

Doelgroep

Voor deze tijdelijke woonruimtes zijn we op zoek naar jonge bewoners (22-28 jaar) die het leuk vinden om samen te wonen met andere bewoners zoals studenten, werkende jongeren en bewoners met een extra zorgbehoefte en die een bijdrage willen leveren aan de opbouw van de community op deze locatie. Juist deze verplichte bijdrage maakt het verschil ten opzichte van andere locaties, iets doen voor een ander, dat vinden wij belangrijk.
Daarnaast is het belangrijk dat je een binding hebt met Amersfoort hebt. Je woont, werkt of studeert in Amersfoort of Utrecht.

Regelmatig organiseren wij activiteiten en ook van de bewoners wordt gevraagd een steentje bij te dragen. Denk daarbij aan een gezamenlijk BBQ, eten in de keuken, spelletjes avonden maar ook buitenactiviteiten en het schoonhouden van het terrein. Op korte termijn hebben wij zelfs een eigen weerbaarheidscentrum in ons gebouw waar het ook mogelijk is te fitnessen.

In het kort

 • Sinds 1 november 2018, de start van het creëren van een woongemeenschap, bieden wij woonruimtes aan op basis van TVL (Tijdelijke Verhuur op basis van de Leegstandwet). Jouw inkomen mag niet hoger dan € 40.024,- zijn. Je kunt via de website van de belastingdienst kosteloos een Verklaring geregistreerd inkomen (voorheen IBRI/IB60) aanvragen;
 • Per etage zijn er 17 kamers, variërend in grootte;
 • Je hebt je eigen wastafel, led licht panelen en de vloer is voorzien van PVC;
 • Jongeren hebben een eigen nette kamer;
 • De bewoners maken gebruik van een gezamenlijke ruime woonkamer/ keuken. Per etage zijn er 10 douches en 9 toiletten. In het gebouw is een aparte wasruimte aanwezig met wasmachines en drogers. Deze zijn tegen een kleine vergoeding te gebruiken;
 • Er is een afgesloten fietsenstalling;
 • Een omgeving waar ‘samenheid’ centraal staat;
 • De maandelijkse kosten liggen tussen de €350,- en €400,- inclusief gas, water, licht en wifi;
 • Het station Schothorst bevindt zich op loopafstand;
 • Het pand ligt in een dynamische omgeving vlakbij o.a. het ROC Midden Nederland;
 • Er is geen parkeerruimte beschikbaar, kandidaten zonder auto krijgen voorrang;
 • Unieke locatie in nieuw op te zetten woonwijk.

Ben je enthousiast geworden en wil je hier graag wonen? Vul dan onderstaande formulier in, vergeet niet te vermelden waarom jij graag hier wil wonen. Wie weet krijg je binnenkort van ons de sleutel van je nieuwe woonplek.
Lees vooraf onze inschrijfprocedure door zodat je weet hoe het werkt en wat we van je verwachten als je je ingeschreven hebt.

  Naam*

  Geboortedatum*

  E-mailadres*

  (Mobiel) telefoonnummer*

  Vertel iets over jezelf*

   

  Ik geef toestemming dat Gapph contact met mij opneemt voor beschikbare woonruimte.

   

   

  De velden met een * zijn verplichte velden.