Op dit moment zijn alle bewoners geselecteerd. Heb jij interesse om op de wachtlijst te worden geplaatst, schrijf je dan in via onze site. Zodra er woonruimte beschikbaar komt nemen we contact met je op.

Deze unieke locatie op industrieterrein De Hoef wordt getransformeerd naar een mooie woonlocatie. De woonruimtes zijn beschikbaar voor de jongere doelgroep (24-28 jaar). Hiermee wordt voorzien in een behoefte om jonge woningzoekenden eigen woonruimte te kunnen bieden. Lees hier meer over de plannen met dit project. Op deze locatie wordt samengewerkt met onder andere de Alliantie, Gemeente Amersfoort, het Leger des Heils, Kwintes en de Tussenvoorziening.

Doelgroep
Voor deze tijdelijke woonruimtes zijn we op zoek naar jonge bewoners (24-28 jaar) die het leuk vinden om samen te wonen met andere bewoners zoals studenten, werkende jongeren en bewoners met een extra zorgbehoefte en die een bijdrage willen leveren aan de opbouw van de community op deze locatie. Juist deze verplichte bijdrage maakt het verschil ten opzichte van andere locaties, iets doen voor een ander, dat vinden wij belangrijk.
Regelmatig organiseren wij activiteiten en ook van de bewoners wordt gevraagd een steentje bij te dragen.

In het kort

  • Sinds 1 november 2018, de start van het creëren van een woongemeenschap, bieden wij woonruimtes aan op basis van TVL (Tijdelijke Verhuur op basis van de Leegstandwet). Jouw inkomen mag niet hoger dan € 39.055,- zijn. Je kunt via de website van de belastingdienst kosteloos een Verklaring geregistreerd inkomen (voorheen IBRI/IB60) aanvragen;
  • Jongeren hebben een eigen nette kamer;
  • De bewoners maken gebruik van een gezamenlijke ruime woonkamer, keuken, badkamer en wasmachine;
  • Een omgeving waar ‘samenheid’ centraal staat;
  • De maandelijkse kosten liggen tussen de €350,- en €400,- inclusief gas, water en licht;
  • Het station Schothorst bevindt zich op loopafstand;
  • Het pand ligt in een dynamische omgeving vlakbij o.a. het ROC Midden Nederland.