Zoek je tijdelijke woonruimte in Berlicum?

In dit gezellige en knusse dorp krijgen we met enige regelmaat woonruimte vrij. De woningen zijn gelegen aan de hoofdweg. Winkels voor je dagelijkse boodschappen vind je op een paar minuten fietsen.

De woningen
De indeling kan verschillen maar alle woningen hebben een woonkamer, keuken, twee kleine slaapkamers, badkamer met douche en voor- en achtertuin. Zowel de voor- als achtertuin moeten onze bewoners netjes bijhouden.

Wij bieden
Je krijgt van ons een tijdelijk contract op basis van de leegstandswet. Maandelijkse kosten van circa € 450,- exclusief gas, water en elektra.

Wij hanteren hierbij het passend toewijzen. Het inkomen mag bij een eenpersoonshuishouden niet hoger dan € 44.035 zijn. Het verzamelinkomen bij een meerpersoonshuishouden niet meer dan € 48.625. Hiervoor hebben wij een inkomensverklaring over 2021 nodig.

Hoe kom ik in aanmerking?
Zie jij het zitten om hier een fijne woonplek te creëren en voldoe je aan de volgende voorwaarden?

  • Ben je sociaal ingesteld en kun je dit onderbouwen met een duidelijke motivatie?
  • Sta je ingeschreven bij de woningbouwvereniging?
  • Vind je het niet erg om in een tijdelijke woning te wonen met als gevolg dat je niet weet hoe lang je hier kunt wonen en dus wat vaker moet verhuizen?
  • En heb je een back-up als je je tijdelijke woning moet verlaten omdat de wijk gesloopt gaat worden?

Interesse om hier te wonen? Schrijf je in via onze website. Lees vooraf onze inschrijfprocedure door zodat je weet hoe het werkt en wat we van je verwachten als je je ingeschreven hebt.

Wanneer we jou aan een woning kunnen matchen nemen wij contact met je op.