Zoek je tijdelijke woonruimte in Budel?

Op korte termijn krijgen wij hier meerdere woningen in beheer. Woon jij graag in een rustig dorp? Dichtbij Weert en vlakbij de grens met België? Dit is je kans!

De woningen
De woningen zijn ongeveer 70 m². Uiteraard zijn alle voorzieningen aanwezig.  Zowel de voor- als achtertuin moeten onze bewoners netjes bijhouden.

Wij bieden
Je krijgt van ons een tijdelijk contract op basis van de leegstandswet. De maandelijkse kosten zijn vanaf € 400,- exclusief gas, water en elektra.

Wij hanteren hierbij het passend toewijzen. Het inkomen mag bij een eenpersoonshuishouden niet hoger dan € 44.035 zijn. Het verzamelinkomen bij een meerpersoonshuishouden niet meer dan € 48.625. Hiervoor hebben wij een inkomensverklaring over 2021 nodig.

Hoe kom ik in aanmerking?
Zie jij het zitten om hier een fijne woonplek te creëren en voldoe je aan de volgende voorwaarden?

  • Ben je sociaal ingesteld en kun je dit onderbouwen met een duidelijke motivatie?
  • Sta je ingeschreven bij de woningbouwvereniging?
  • Vind je het niet erg om in een tijdelijke woning te wonen met als gevolg dat je niet weet hoe lang je hier kunt wonen en dus wat vaker moet verhuizen?
  • En heb je een back-up als je je tijdelijke woning moet verlaten omdat de wijk gesloopt gaat worden?

Interesse om hier te wonen? Schrijf je in via onze website. Lees vooraf onze inschrijfprocedure door zodat je weet hoe het werkt en wat we van je verwachten als je je ingeschreven hebt.

Wanneer we jou aan een woning kunnen matchen nemen wij contact met je op.