Zoek je tijdelijke woonruimte in Budel?

Ben jij op zoek naar een fijne plek voor jezelf en woon je graag in een rustige woonwijk? Hier in Budel kan het! We vertellen je graag meer over deze tijdelijke woonruimte en wat je moet moet doen om hiervoor in aanmerking te komen.

Waar kom je te wonen
In de buurt vind je voldoende winkels voor je dagelijkse boodschappen. Zin in een terrasje, bioscoop of dagje winkelen? Het gezellige centrum van Weert is makkelijk en snel te bereiken.

De woningen
De woningen zijn ongeveer 70 m². Uiteraard zijn alle voorzieningen zoals keuken, badkamer en toilet aanwezig. Je groene vingers komen hier zeker van pas want ook een tuintje zit erbij!

Wij bieden
Je krijgt van ons een tijdelijk contract op basis van de leegstandwet. De maandelijkse kosten bedragen € 400,- exclusief gas, water en elektra. Wij hanteren hierbij het passend toewijzen. Het inkomen mag bij een eenpersoonshuishouden niet hoger dan € 44.035 zijn. Het verzamelinkomen bij een meerpersoonshuishouden niet meer dan € 48.625. Hiervoor hebben wij een inkomensverklaring over 2021 nodig.

Hoe kom ik in aanmerking?
Zie jij het zitten om hier een fijne woonplek te creëren en voldoe je aan de volgende voorwaarden?

 • Ben je sociaal ingesteld en kun je dit onderbouwen met een duidelijke motivatie?
 • Sta je ingeschreven bij een woningcorporatie?
 • Vind je het niet erg om in een tijdelijke woning te wonen met als gevolg dat je niet weet hoe lang je hier kunt wonen en dus wat vaker moet verhuizen?
 • En heb je een back-up als je je tijdelijke woning moet verlaten omdat de wijk gesloopt gaat worden?

Interesse om hier te wonen?
Vul onderstaand contactformulier in of schrijf je direct in via onze website. Lees vooraf onze inschrijfprocedure door zodat je weet hoe het werkt en wat we van je verwachten als je je ingeschreven hebt.

Wanneer we jou aan een woning kunnen matchen nemen wij contact met je op.

  Naam*

  Geboortedatum*

  E-mailadres*

  (Mobiel) telefoonnummer*

  Vertel ons waarom jij hier graag wil wonen*

   

  Ik geef toestemming dat Gapph contact met mij opneemt voor beschikbare woonruimte.

   

   

  De velden met een * zijn verplichte velden.