Regelmatig krijgen wij leuke eengezinswoningen beschikbaar in de Gildenwijk en Haarwijk in Gorinchem.

De woonruimtes
Deze leuke eengezinswoningen hebben allemaal een woonkamer, aparte slaapkamer, keuken en badkamer met douche. Je groene vingers komen hier goed van pas want je hebt zelfs je eigen tuintje!

Jouw overeenkomst met Gapph
Er zijn op dit project twee contractvormen mogelijk, dit is afhankelijk van de woning die je toegewezen krijgt. Hieronder lichten we dit verder toe. Bij een woning met een bruikleenovereenkomst betaal je maandelijks € 100,- per persoon en dit is exclusief de kosten voor gas, water en elektra. Bij een tijdelijk contract op basis van de leegstandwet betaal je maandelijks € 475,-  exclusief gas, water en elektra. Let op;  voor deze woningen moeten wij passend toewijzen.

Hoe kom ik in aanmerking?
Zie jij het zitten om hier tijdelijk een fijne woonplek te creëren en voldoe je aan de volgende voorwaarden?

  • Ben je sociaal ingesteld en kun je dit onderbouwen met een duidelijke motivatie?
  • Ben je bereid je steentje bij te dragen aan de buurt?
  • Sta je ingeschreven bij een woningbouwvereniging?
  • Vind je het niet erg om in een tijdelijke woning te wonen met als gevolg dat je niet weet hoe lang je hier kunt wonen en dus wat vaker moet verhuizen?
  • En heb je een back-up als je je tijdelijke woning moet verlaten omdat de wijk gerenoveerd gaat worden?

Interesse om hier te wonen? Schrijf je in via onze website en vergeet daarbij de motivatie niet. Lees vooraf onze inschrijfprocedure door zodat je weet hoe het werkt en wat we van je verwachten als je je ingeschreven hebt.

Zodra wij je aan een woning kunnen matchen nemen wij contact met je op!