Tijdelijke woonruimtes in Rotterdam

Ben jij student of starter op de woningmarkt? Ben je sociaal ingesteld en vind je het leuk samen met andere bewoners en ondernemers zorg te dragen voor deze toffe locatie? Lees dan snel verder!

De locatie
In het voormalige Havenziekenhuis in hartje Rotterdam bevindt zich de bruisende student hub: Het Hospitaal. In deze nieuwe tijdelijke hotspot wonen, werken en ontspannen studenten samen in het centrum van Rotterdam.

De originele ziekenhuis- en behandelkamers van het voormalig ziekenhuis zijn omgetoverd tot tijdelijke woonunits. Het Hospitaal is van alle gemakken voorzien. Een gedeelde keuken, dakterras, wasruimte en werkruimtes voor startende ondernemers. Iedere woonverdieping heeft ook nog een gedeelde woonkamer waar je kunt chillen met je medebewoners.

De kamers
In het pand bevinden zich 100 onzelfstandige woonruimtes. De kamers variëren in oppervlakte van 15m² tot 45m² en in prijs van €299,00 tot €560,00 excl. servicekosten.

Hoe kom ik in aanmerking?
Zie jij het zitten om hier tijdelijk een fijne woonplek te creëren en voldoe je aan de volgende voorwaarden?

  • Ben je sociaal ingesteld en kun je dit onderbouwen met een duidelijke motivatie?
  • Val je in de leeftijdscategorie 18-35 jaar en heb je geen inwonende kinderen?
  • Vind je het niet erg om in een tijdelijke woning te wonen met als gevolg dat je niet weet hoe lang je hier kunt wonen en dus wat vaker moet verhuizen?
  • En heb je een back-up als je je tijdelijke woning moet verlaten omdat de wijk gerenoveerd gaat worden?

Interesse
Interesse om hier te wonen? Schrijf je in via onze website en laat ons weten waarom jij hier graag wil wonen. Lees vooraf onze inschrijfprocedure door zodat je weet hoe het werkt en wat we van je verwachten als je je ingeschreven hebt.

Zodra wij je aan een woning kunnen matchen nemen wij contact met je op!