Zoek je een fijne plek om te wonen in Horst?

Deze woningen bieden een prima tijdelijke woonoplossing. Ben jij nog op zoek naar een fijne plek voor jezelf? Wellicht is dit wat je zoekt.

Met de fiets sta je binnen 5 minuten in het centrum van Horst voor al je dagelijkse boodschappen. Het treinstation ligt op enkele kilometers afstand, alles zeer centraal dus. Lijkt het je iets om hier te wonen? Hieronder lees je meer over deze tijdelijke woonruimtes en wat je moet doen om in aanmerking te komen.

Wat mag je verwachten

Een boven- of benedenwoning met een woonkamer en 2 slaapkamers. Uiteraard heb je alle voorzieningen voor jezelf. De benedenwoningen hebben zelfs een tuin. De woningen zijn ongeveer 60m². Je krijgt van ons een tijdelijk contract op basis van de leegstandswet. De maandelijkse kosten voor een benedenwoning bedragen € 375,- en voor de bovenwoningen is dit € 442,-. Dit is exclusief de kosten voor gas, water en elektra.

Wij hanteren hierbij het passend toewijzen. Het inkomen mag bij een eenpersoonshuishouden niet hoger dan € 44.035 zijn. Het verzamelinkomen bij een meerpersoonshuishouden niet meer dan € 48.625. Hiervoor hebben wij een inkomensverklaring over 2021 nodig.

Interesse om hier te wonen?
Vul onderstaand contactformulier in en schrijf je in via onze website. Vermeld in het contactformulier waarom jij hier graag wil wonen. Lees vooraf onze inschrijfprocedure door zodat je weet hoe het werkt en wat we van je verwachten als je je ingeschreven hebt.

Zodra wij je aan een woning kunnen matchen nemen wij contact met je op!

  Naam*

  Geboortedatum*

  E-mailadres*

  (Mobiel) telefoonnummer*

  Vertel ons waarom jij hier graag wil wonen*

   

  Ik geef toestemming dat Gapph contact met mij opneemt voor beschikbare woonruimte.

   

   

  De velden met een * zijn verplichte velden.