Zoek jij tijdelijke woonruimte in Kaatsheuvel?

Regelmatig komen hier woningen vrij waar wij tijdelijke bewoners voor zoeken. Ben jij op zoek naar een fijne plek voor jezelf en woon je graag in een rustige woonwijk met veel groen? Dan is deze locatie echt wat je zoekt.

In de directe omgeving vind je voldoende winkels voor je dagelijkse boodschappen. Tilburg en Den Bosch zijn makkelijk en snel te bereiken voor een dagje uitgebreid shoppen of een concert. Ga je graag naar attractieparken? Je woont om de hoek van het grootste en leukste attractiepark van Nederland, De Efteling!

De woningen
Alle woningen hebben een woonkamer, meerdere slaapkamers, keuken en badkamer met douche. Je groene vingers komen hier zeker van pas want ook een flinke tuin zit erbij. De indeling kan per woning verschillen.

Gapph Together
Draag jij graag je steentje bij aan de maatschappij, vind je het leuk om iets te doen voor een ander? Denk aan een klusje voor je (oudere) buurvrouw of te helpen bij een opruimactie die wij organiseren in de wijk? Dan zoeken wij jou! Schrijf je nu in voor deze woonruimtes zodat je donderdag 15 juni meteen aan kunt sluiten bij onze tuindag. Samen de wijk zomerklaar maken en afsluiten met een hapje en drankje!

Jouw overeenkomst met Gapph
Je krijgt van ons een tijdelijk contract op basis van de leegstandwet. De maandelijkse kosten bedragen € 425,-. Dit is exclusief de kosten voor gas, water en elektra.

Hoe kom ik in aanmerking?
Zie jij het zitten om hier een fijne woonplek te creëren en voldoe je aan de volgende voorwaarden?

 • Ben je sociaal ingesteld en kun je dit onderbouwen met een duidelijke motivatie?
 • Heb je een aantoonbare dagbesteding?
 • Val je in de leeftijdscategorie 18-35 jaar en heb je geen inwonende kinderen?
 • Sta je ingeschreven bij de woningcorporatie?
 • Vind je het niet erg om in een tijdelijke woning te wonen met als gevolg dat je niet weet hoe lang je hier kunt wonen en dus wat vaker moet verhuizen?
 • En heb je een back-up als je je tijdelijke woning moet verlaten?

Interesse
Interesse om hier te wonen? Schrijf je in via onze website en vul onderstaand contactformulier in met je motivatie waarom jij hier graag wil wonen. Lees vooraf onze inschrijfprocedure door zodat je weet hoe het werkt en wat we van je verwachten als je je ingeschreven hebt.

Zodra wij je aan een woning kunnen matchen nemen wij contact met je op!

  Naam*

  Geboortedatum*

  E-mailadres*

  (Mobiel) telefoonnummer*

  Vertel iets over jezelf en waarom jij hier graag wil wonen*

   

  Ik geef toestemming dat Gapph contact met mij opneemt voor beschikbare woonruimte.

   

   

  De velden met een * zijn verplichte velden.