Tijdelijke woonruimtes in Leerdam

Ben jij student of starter op de woningmarkt? Ben je sociaal ingesteld en vind je het leuk samen met andere bewoners en ondernemers zorg te dragen voor deze locatie? Lees dan snel verder!

De locatie
Dit voormalige zorgcomplex gaan wij tijdelijk beheren tot aan de sloop. Er is plek voor ruim zestig bewoners en daarnaast deel je deze locatie met vijf ondernemers. Op loopafstand vind je het treinstation en een supermarkt voor je dagelijkse boodschappen. Het gezellige centrum van Leerdam bereik je binnen 5 minuten met de fiets, ideaal!

Wat kunnen we je bieden
Wanneer je hier gaat wonen krijgen je van ons een bruikleenovereenkomst. Ben jij heel blij met deze woonplek én wij met jou als bewoner dan zetten we na twee maanden deze overeenkomst om naar tijdelijke verhuur op basis van de leegstandwet. Hier lees je het verschil tussen deze twee tijdelijke contractvormen.

Woonvormen
Er zijn op dit project twee woonvormen mogelijk, hieronder lichten we dit verder toe.

Zelfstandige woonruimte
Bij een zelfstandige woonruimte krijg je van ons een woonruimte van circa 38m² of 47m². Je hebt dan een eigen badkamer en keuken. De kosten voor beiden contractvormen vind je in onderstaande tabel.

Zelfstandige woonruimte Type 1 – 38m² Type 2 – 47m²
Bruikleenvergoeding inclusief gas, water en licht € 280,- € 280,-
Tijdelijke verhuur exclusief de kosten voor gas, water en licht € 458,- € 521,-
Overige maandelijkse servicekosten (bij tijdelijke verhuur) € 252,90 € 270,73

 

Onzelfstandige woonruimte
Bij een onzelfstandige woonruimte krijg je van ons twee woonruimtes van circa 23m². Je hebt dan een eigen badkamer maar de keuken deel je met enkele medebewoners. De kosten voor beiden contractvormen vind je in onderstaande tabel.

Onzelfstandige woonruimte Type 1 – 46m²
Bruikleenvergoeding inclusief gas, water en licht € 280,-
Tijdelijke verhuur exclusief de kosten voor gas, water en licht € 473,-
Overige maandelijkse servicekosten (bij tijdelijke verhuur) € 268,75

Ben jij sociaal ingesteld en vind je het leuk om samen met anderen zorg te dragen voor een groot project? Hieronder lees je meer over wat we van je verwachten en hoe je in aanmerking kunt komen.

Gapph Together
Draag jij graag je steentje bij aan de maatschappij, vind je het leuk om iets te doen voor een ander? Denk aan een klusje voor je (oudere) buurvrouw of te helpen bij een opruimactie? Laat ons in je motivatie weten wat jij wil en kunt betekenen voor een ander en waarom jij hier graag wil wonen. Sociale betrokkenheid vinden wij belangrijk.

Hoe kom ik in aanmerking?
Zie jij het zitten om hier tijdelijk een fijne woonplek te creëren en voldoe je aan de volgende voorwaarden?

 • Ben je sociaal ingesteld en kun je dit onderbouwen met een duidelijke motivatie?
 • Val je in de leeftijdscategorie 18-50 jaar en heb je geen inwonende kinderen?
 • Studeer of werk je en kun je dit ook aantonen?
 • Vind je het niet erg om in een tijdelijke woning te wonen met als gevolg dat je niet weet hoe lang je hier kunt wonen en dus wat vaker moet verhuizen?
 • En heb je een back-up als je je tijdelijke woning moet verlaten omdat het pand gesloopt gaat worden?

Interesse om hier te wonen?
Schrijf je in via onze website en vul onderstaand contactformulier in en vergeet daarbij de motivatie niet. Lees vooraf onze inschrijfprocedure door zodat je weet hoe het werkt en wat we van je verwachten als je je ingeschreven hebt.

Zodra wij je aan een ruimte kunnen matchen nemen wij contact met je op!

  Naam*

  Geboortedatum*

  E-mailadres*

  (Mobiel) telefoonnummer*

  Vertel ons waarom jij hier graag wil wonen en wat je graag zou willen bijdragen. Deze motivatie is erg belangrijk om in aanmerking te kunnen komen.*

   

  Ik geef toestemming dat Gapph contact met mij opneemt voor beschikbare woonruimte.

   

   

  De velden met een * zijn verplichte velden.