Op dit moment is er geen woonruimte beschikbaar in Wormerveer. Je kunt je wel inschrijven om op de wachtlijst te komen.

Vind jij het leuk om met een medebewoner in een woning te wonen? In deze woning is plek voor 2 bewoners. Ben jij samen met je beste vriend/vriendin/studiegenoot/broer of zus op zoek naar een eigen plek? Werk je in een cruciaal beroep? Dan nodigen wij je uit te reageren. Hieronder lees je meer over deze tijdelijke woonruimte.

Waar kom je te wonen?
Deze woonruimte in een gezellige woonwijk is bestemd voor starters. Val jij in de leeftijdscategorie 20-35 jaar en zoek je nog een fijne plek om te wonen? De woonkamer, keuken en toilet deel je met je medebewoner. Uiteraard krijg je een eigen slaapkamer met badkamer die je geheel naar eigen smaak kunt inrichten.

Jouw overeenkomst met Gapph
Je krijgt van ons een huurovereenkomst met een max van 5 jaar. De maandelijkse kosten bedragen € 450,- per persoon en dit is exclusief de kosten voor gas, water en licht. Bij vroegtijdig vertrek van een van de bewoners verrekenen we deze kosten onderling.

Hoe kom ik in aanmerking?

Zie jij het zitten om hier een fijne woonplek te creëren en voldoe je aan de volgende voorwaarden?

  • Ben je sociaal ingesteld?
  • Val je in de leeftijdscategorie 20-35 jaar en heb je geen inwonende kinderen?
  • Sta je ingeschreven bij de woningnet?

Interesse?
Schrijf je in
via onze website. Lees vooraf onze inschrijfprocedure door zodat je weet hoe het werkt en wat we van je verwachten als je je ingeschreven hebt. Wanneer we jou aan een woning kunnen matchen nemen wij contact met je op.