Tijdelijke woonruimtes in Hoorn

In Hoorn is een groot tekort aan woningen voor studenten en jongvolwassenen (tot 28 jaar). Deze woningen mogen wij tijdelijk beheren en bieden een prima oplossing voor deze doelgroep. Op deze locatie is het belangrijk om goed contact te hebben met de buurt. Een fijne en leefbare (woon)omgeving voor iedereen. Daarom vragen we je om je in te zetten voor de buurt; je buren te helpen als dat nodig is.

Bij het selectieproces wordt er gekeken naar jouw onderbouwing en motivatie om hier te willen wonen. Volg je een ‘sociale’ studie, heb je een actieve vrijwilligersfunctie, binding met de buurt of ervaring met soortgelijke projecten, dan heb je zeker een streepje voor!

Lijkt het je wat? Per direct zijn er een aantal appartementen beschikbaar.

Wat bieden wij je?

Een woning met alle voorzieningen van ongeveer 30m2. Centraal gelegen dichtbij het centrum en station (5 min lopen). De appartementen kijken leuk (groen) weg op een park of groenvoorziening.

Wie zoeken wij?

Je levert zoals gezegd een actieve bijdrage aan de leefbaarheid in de buurt. Gapph organiseert een aantal keer per jaar een activiteit (bijvoorbeeld winterklaar maken van de wijk of een kennismaking met de buren) om de cohesie in de wijk te stimuleren, jouw aanwezigheid en bijdrage wordt dan ook zeer op prijs gesteld.

Contract

We bieden de appartementen op basis van tijdelijke verhuur. De maandelijkse kosten liggen tussen de €350,- en €450,- exclusief gas, water en elektra.

Interesse?

Heb je interesse om hier te wonen? Schrijf je dan in via onze website. Vertel ons iets over jezelf en waarom jij hier graag wil wonen. En wie weet ontvang jij binnenkort de sleutel van je nieuwe huis.