Leuke woonruimtes beschikbaar in Leeuwarden

Gefaseerd krijgen wij in de wijk Heechterp meerdere appartementen en woningen in beheer. Op loopafstand vind je diverse winkels voor je dagelijkse boodschappen. Nog wat energie over na een dag hard werken of studeren? Ook de sportschool en het zwembad vind je in de directe omgeving. Wil je wat uitgebreider winkelen, een terrasje pakken of een gezellig avondje uit dan ben je zo met de fiets in het centrum van Leeuwarden.

De woningen
De indeling kan verschillen maar alle woningen hebben een woonkamer, keuken, aparte slaapkamer, badkamer met douche en balkon.

Gapph Together
Draag jij graag je steentje bij aan de maatschappij, vind je het leuk om iets te doen voor een ander? Denk aan een klusje voor je (oudere) buurvrouw of te helpen bij een opruimactie? Dan zoeken wij jou!

In het kort

  • De maandelijkse kosten bedragen €375,-. Dit is exclusief servicekosten en de kosten voor gas, water en elektra;
  • Het betreft hier tijdelijke verhuur op basis van de leegstandwet;
  • Parkeermogelijkheid voor de deur.

Fijn om te weten
Na onze eigen screening stellen wij je ook voor bij woningcorporatie Elkien. Indien ook zij in jou de juiste bewoner zien kunnen wij je aan een woning/appartement matchen.

Hoe kom ik in aanmerking?

Zie jij het zitten om hier een fijne woonplek te creëren voor jezelf of samen met een huisgenoot, en voldoe je aan de volgende voorwaarden?

  • Ben je sociaal ingesteld en kun je dit onderbouwen met een duidelijke motivatie?
  • Val je in de leeftijdscategorie 18-35 jaar en heb je geen inwonende kinderen?
  • Ben je bereid je steentje bij te dragen aan de buurt?
  • Sta je ingeschreven bij de woningbouwvereniging?
  • Vind je het niet erg om in een tijdelijke woning te wonen met als gevolg dat je niet weet hoe lang je hier kunt wonen en dus wat vaker moet verhuizen?
  • En heb je een back-up als je je tijdelijke woning moet verlaten omdat de wijk gesloopt gaat worden?

Interesse om hier te wonen? Vul onderstaand contactformulier in en schrijf je in via onze website. Lees vooraf onze inschrijfprocedure door zodat je weet hoe het werkt en wat we van je verwachten als je je ingeschreven hebt.

Wanneer we jou aan een woning kunnen matchen nemen wij contact met je op.