Ben je op zoek naar fijne plek om te wonen in Ridderkerk?

Deze aanleunwoningen naast verzorgingstehuis Aafje mogen wij tijdelijk bewonen tot aan de sloop. Woon je graag met gelijkgestemden op een locatie? Een praatje in de gang, een fijne wandeling buiten of een potje scrabble in de gemeenschappelijke ruimte. Hier kan het!

Ben je 55 jaar of ouder en per direct op zoek naar een tijdelijke woning. Gapph helpt je graag!

De appartementen
De indeling kan verschillen maar alle woonruimtes hebben een woonkamer, keuken, aparte slaapkamer, badkamer met douche en inpandig balkon. Een heerlijke plek die je helemaal naar je eigen smaak mag inrichten.

Jouw overeenkomst met Gapph
Je krijgt van ons een tijdelijk contract op basis van de leegstandwet. De maandelijkse kosten liggen tussen de € 600,- en € 700,- en dit is exclusief servicekosten. Voor deze woningen moeten wij passend toewijzen met een inkomensgrens van €25.075,- (verzamelinkomen van 2021 of 2022).

Fijn om te weten
Op deze plek woon je samen met andere 55 plussers. Een heerlijke woonplek met betrokken buren. Dat wil toch iedereen?

Hoe kom ik in aanmerking?
Zie jij het zitten om hier tijdelijk een fijne woonplek te creëren? Schrijf je in via onze website of vul eerst onderstaand contactformulier in. Lees vooraf onze inschrijfprocedure door zodat je weet hoe het werkt en wat we van je verwachten als je je ingeschreven hebt.

  Naam*

  Geboortedatum*

  E-mailadres*

  (Mobiel) telefoonnummer*

  Vertel iets over jezelf*

   

  Ik geef toestemming dat Gapph contact met mij opneemt voor beschikbare woonruimte.

   

   

  De velden met een * zijn verplichte velden.