Woonruimte in Vlijmen

Deze woningen mogen wij tijdelijk beheren tot aan de renovatie. Op deze locatie is het belangrijk om goed contact te hebben met de buurt. Een fijne en leefbare (woon)omgeving voor iedereen. Daarom vragen we je om je in te zetten voor de buurt; je buren te helpen als dat nodig is.

Bij het selectieproces wordt er gekeken naar jouw onderbouwing en motivatie om hier te willen wonen. Heb je een dagbesteding, ‘sociale’ studie, heb je een actieve vrijwilligersfunctie, binding met de buurt of ervaring met soortgelijke projecten, dan heb je zeker een streepje voor!

Lijkt het je wat? Per direct zijn er een aantal huizen beschikbaar.

Wat bieden wij je?

Een ruime woning met grote tuin gelegen in de wijk Vliedberg in Vlijmen. Je beschikt over een woonkamer met open keuken, ruime tuin met schuur, 4 slaapkamers, badkamer met douche en aparte toilet.
Het winkelcentrum aan het Burgemeester van Houtplein met een COOP, Kruidvat etc ligt op loopafstand.

Contract

We bieden deze woningen aan op basis van tijdelijke verhuur. Maandelijkse kosten vanaf €450,- exclusief gas, water en elektra.
Wij hanteren hierbij het passend toewijzen. Het inkomen mag bij een eenpersoonshuishouden niet hoger dan € 44.035 zijn. Het verzamelinkomen bij een meerpersoonshuishouden niet meer dan € 48.625. Hiervoor hebben wij een inkomensverklaring over 2021 nodig.

Interesse?

Interesse om hier te wonen? Schrijf je in via onze website en vertel ons waarom jij hier graag wil wonen. Upload alle gevraagde documenten zodat we alles compleet hebben.
Lees vooraf onze inschrijfprocedure door zodat je weet hoe het werkt en wat we van je verwachten als je je ingeschreven hebt.
Wij nemen contact met jou op zodra we je aan een woning kunnen koppelen.

  Naam*

  Geboortedatum*

  E-mailadres*

  (Mobiel) telefoonnummer*

  Vertel iets over jezelf*

   

  Ik geef toestemming dat Gapph contact met mij opneemt voor beschikbare woonruimte.

   

   

  De velden met een * zijn verplichte velden.