Tijdelijke woonruimtes beschikbaar in Sneek

In de wijk Het Eiland krijgen wij regelmatig woningen in beheer. Ben jij op zoek naar een fijne plek voor jezelf? We vertellen je graag meer over deze woonruimtes en wat je moet doen om in aanmerking te komen.

Het Eiland is een rustige woonwijk met op loopafstand voldoende winkels voor je dagelijkse boodschappen. Zin in een terrasje, bioscoop of dagje winkelen? Het gezellige centrum van Sneek is met een paar minuten te bereiken.

De woonruimtes
De indeling van de woningen kan verschillen maar ze hebben allemaal een woonkamer, keuken, aparte slaapkamer, badkamer met douche en balkon.

Gapph Together
Draag jij graag je steentje bij aan de maatschappij, vind je het leuk om iets te doen voor een ander? Denk aan een klusje voor je (oudere) buurvrouw of te helpen bij een opruimactie die wij in de wijk organiseren? Dan zoeken we jou!

In het kort

 • De maandelijkse kosten bedragen € 375,- plus € 21,- aan servicecomponenten. Dit is exclusief de kosten voor gas, water en elektra;
 • Je krijgt van ons een tijdelijk contract basis van de leegstandwet;
 • Ruim voldoende parkeermogelijkheid voor de deur.

Fijn om te weten
Na onze eigen screening stellen wij je ook voor bij woningcorporatie Elkien. Indien ook zij in jou de juiste bewoner zien kunnen wij je aan een woning matchen.

Hoe kom ik in aanmerking?

Zie jij het zitten om hier een fijne woonplek te creëren voor jezelf of samen met een huisgenoot, en voldoe je aan de volgende voorwaarden?

 • Ben je sociaal ingesteld en kun je dit onderbouwen met een duidelijke motivatie?
 • Val je in de leeftijdscategorie 18-35 jaar en heb je geen inwonende kinderen?
 • Ben je bereid je steentje bij te dragen aan de buurt?
 • Sta je ingeschreven bij de woningbouwvereniging?
 • Vind je het niet erg om in een tijdelijke woning te wonen met als gevolg dat je niet weet hoe lang je hier kunt wonen en dus wat vaker moet verhuizen?
 • En heb je een back-up als je je tijdelijke woning moet verlaten?

Interesse om hier te wonen? Vul onderstaand contactformulier in en schrijf je in via onze website. Lees vooraf onze inschrijfprocedure door zodat je weet hoe het werkt en wat we van je verwachten als je je ingeschreven hebt.

Wanneer we jou aan een woning kunnen matchen nemen wij contact met je op.

  Naam*

  Geboortedatum*

  E-mailadres*

  (Mobiel) telefoonnummer*

  Vertel ons waarom jij hier graag wil wonen*

   

  Ik geef toestemming dat Gapph contact met mij opneemt voor beschikbare woonruimte.

   

   

  De velden met een * zijn verplichte velden.