Het Sint Annapark is van oorsprong een psychiatrische instelling en kent een rijke historie. Dit landgoed ligt in een bosrijke en natuurlijke omgeving. Ontwikkelaar Renschdael Groep is gestart met de herontwikkeling van dit landgoed. Bestaande gebouwen worden opgeknapt en het landgoed wordt deels voorzien van nieuwbouw. De nieuwe invulling van het Sint Annapark wordt een combinatie van wonen, werken en zorg.

Samenwerking met De Renschdael Groep

In oktober 2020 hebben we in opdracht van Renschdael Groep het tijdelijk beheer van het Sint Annapark in Venray overgenomen. De visies van Gapph en Renschdael sluiten goed op elkaar aan. Daarom mogen wij dit prachtige landgoed nu aan onze portefeuille toevoegen.

Combinatie van wonen en werken

Op dit mooie landgoed beheren we vier gebouwen, waarin 25 bewoners en ondernemers op basis van bruikleen wonen en werken. Naast het opvullen van de tijdelijke leegstand zorgen we er ook voor dat alle technische installaties weer optimaal werken en verbeteren we de brandveiligheid. Zo zorgen we er samen voor dat er veilig gewoond en gewerkt kan worden.

Het prachtige hoofdgebouw

Op dit moment worden de laatste puntjes op de i gezet om het prachtige hoofdgebouw ook bewoonbaar te maken voor onze tijdelijke bewoners. Zij staan te popelen om huisvader te zijn van dit karakteristieke landgoed. Meer weten over dit enorme landgoed? Bekijk dan de onderstaande video.