Voordelig werken in een antikraak bedrijfsruimte?

Een eigen bedrijfsruimte, zonder dat je vastzit aan wurgcontracten en hoge lasten die aan je balans knagen. Een antikraak bedrijfsruimte is misschien de oplossing. Want als (startend) ondernemer is een eigen kantoor of bedrijfsruimte huren een spannende stap. Je moet nu niet alleen zorgen dat je je eigen rekeningen kunt betalen, maar bent ook verantwoordelijk voor de huur van die bedrijfsruimte. De druk om te presteren ligt alleen maar hoger, wat juist contraproductief kan werken. Met een antikraak bedrijfsruimte kun je wennen aan een eigen ruimte, met weinig risico.

Bekijk het aanbod aan bedrijfsruimtes

Wat houdt een antikraak bedrijfsruimte in?

De grootste nachtmerrie van pandeigenaren: krakers die de boel bezetten. Want zodra zij eenmaal zijn gesetteld en er geen lopend contract met bewoners of ondernemers is, wordt er niet gehandhaafd. De oplossing tegen ongewilde krakers: antikraakpanden . Tegen een relatief lage maandelijkse vergoeding kunnen bewoners of ondernemers gebruik maken van dit pand.

Antikraak is volledig legaal en biedt voordeel voor beide partijen: jij als ondernemer hebt een eigen bedrijfsruimte tegen lage maandelijkse lasten en zit niet vast aan een wurgcontract. Bij antikraak is namelijk een wederzijdse opzegtermijn van 28 dagen. En de pandeigenaar slaapt ‘s nachts weer een stuk rustiger, wetende dat ongenode gasten buiten de deur blijven.

De voordelen van een antikraak bedrijfsruimte:

 • Flexibele voorwaarden zodat je niet vastzit aan een wurgcontract
 • Lage maandelijks lasten zodat je geld overhoudt voor belangrijke investering
 • Aanbod in unieke gebouwen zoals oude schoolgebouwen, kloosters of verzorgingshuizen

Een alternatief voor de antikraak bedrijfsruimte?

Zie je die lage maandlasten wel zitten, maar wil je iets meer zekerheid? Bij Gapph bieden we kantoren op basis van de Leegstandwet én commerciële verhuur aan.

Net als bij antikraak heb je bij huren op basis van de Leegstandwet te maken met lagere maandelijkse lasten. Het biedt meer zekerheid dan een antikraak bedrijfsruimte: je hebt een contract voor ten minste zes maanden en de wederzijdse opzegtermijn is drie maanden. Daarnaast bieden we ruimtes op basis van commerciële verhuur aan. Hierbij krijg je een normaal huurcontract.

Op onze website zie je ons aanbod aan werkruimtes per locatie. Van Leeuwarden tot Maastricht en alles daar tussenin. Het zijn vaak locaties in een stadscentrum of met eenvoudige aansluitingen op het openbaar vervoer.

Per locatie vind je de afmetingen van de kantoorruimte, vaak zijn er verschillende ruimtes beschikbaar. Je vindt de maandelijkse vergoedingen erbij benoemd en eventueel extra kosten die gemoeid zijn. Als je interesse in een specifieke ruimte hebt, kan je je hierop direct inschrijven. Je ontvangt dan binnen enkele werkdagen een terugkoppeling op je aanmelding en kunt vaak binnen een paar dagen de ruimte al bezichtigen en kort daarna betrekken.

Bekijk alle bedrijfsruimtes

Een eigen bedrijfsruimte via Gapph, de voordelen voor jou

 • Niet meer je organisatie runnen vanaf de keukentafel, maar vanuit een professioneel kantoor
 • Kantoorruimtes te huur door heel Nederland
 • Gelegen op goede locaties
 • Lage maandelijkse lasten
 • Flexibel huren, waardoor de risico’s voor jou laag blijven

Interesse in een bedrijfsruimte van Gapph? Bekijk ons aanbod of schrijf je in

Inschrijven

Aanbod werkruimtes

Interesse om een bedrijfsruimte van Gapph te huren? Bekijk ons aanbod of neem direct contact op met ons.

Aanbod werkruimtes

Gapph in beeld!

Gapph vastgoedbeheer
Logo KLB

  Naam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Bericht