Antikraak Brabant

Als starter of student is het lastig om aan een fijne woning te komen. Huur- en huizenprijzen zijn hoog en je hebt behoorlijk wat geluk nodig om uitgeloot te worden voor die ene, fijne woning. Toch zou je – als het even kan – dit jaar nog een woning in het mooie Brabant willen bemachtigen. Omdat je opleiding in Tilburg, Breda of Den Bosch ligt of omdat je na je studie juist weer dichterbij je familie of vrienden wilt wonen. Wil je graag een eigen stekkie, zonder extreme maandelijkse kosten? Antikraak in Brabant biedt misschien wel dé oplossing voor jouw woonwens.

Bekijk het hele aanbod van Gapph

Wat is antikraak?

Veel panden staan leeg. Vandalisme, krakers en ander gespuis krijgen dan een automatische vrijpas om deze panden te betreden. Handhaving is niet verplicht bij gebouwen die niet worden gebruikt, daardoor krijgen krakers vrij spel. Een nachtmerrie voor pandeigenaren: het is lastig om krakers uit het pand te zetten en het draagt bij aan de verloedering van de buurt. Een tegengeluid hierop zijn de antikraakwoningen: panden die beschikbaar worden gesteld als tijdelijke woon– of werkruimte. De pandeigenaar kan weer rustig slapen en jij als gebruiker betaalt slechts een kleine, maandelijkse vergoeding.

Antikraak in Brabant wonen?

Niet alleen in Brabant, maar door het hele land staan wij paraat om jou te voorzien van een antikraak woning tegen een fijne prijs. Zie jij jezelf al antikraak in Brabant wonen? Bekijk dan ons volledige aanbod.

Bekijk ons aanbod

Om een antikraakwoning te betrekken, moet je flexibiliteit niet erg vinden. De opzegtermijn is namelijk 28 dagen. Een alternatieve woonruimte hebben waarop je kunt terugvallen is dus belangrijk. Wel biedt het de mogelijkheid om vanuit hier – tegen lage kosten rustig verder te zoeken naar je droomhuis.

Een alternatief op antikraak wonen in Brabant

Biedt antikraak je niet voldoende stabiliteit en ben je op zoek naar een woning met iets meer zekerheid? Die krijg je door te wonen op basis van de Leegstandwet. Deze contracten lopen minimaal zes maanden en heb je drie maanden een nieuw onderkomen te vinden. Zo profiteer je van de lusten van antikraak wonen, met iets meer zekerheid. In ons aanbod vind je een combinatie van antikraak-woningen en woningen op basis van leegstandbeheer.

Voordelig (antikraak) wonen in Brabant

Uiteindelijk wil je ook op eigen benen staan. Antikraak wonen of wonen op basis van de Leegstandwet is hiervoor de uitgelezen kans. Bij Gapph vinden we het belangrijk om sociaal contact in de buurt te stimuleren en de panden goed te onderhouden. Zo hebben we in Purmerend de boel opgefleurd door samen met de bewoners en woningcorporatie Intermaris de handen ineen te slaan. Goed voor het onderlinge buurtcontact en de uitstraling van de panden.

Bekijk het aanbod van woningen

Staat er op dit moment geen woning voor je tussen? Volg onze Facebookpagina waar we maandelijks het nieuwe werk- en woningaanbod publiceren.

Leegstandbeheer voor jouw pand(en) in Brabant?

We begrijpen dat je als pandeigenaar uren bezig kunt zijn met je takenlijst. Heb je vandaag je administratie bijgehouden? Check. Dan moet je er nu nog voor zorgen dat je investering rendabel blijft, de panden onderhouden blijven en ze niet leeg komen te staan.

Wij nemen je werk graag uit handen, zodat jij je kan bekommeren om de rest van taken op je actielijst. Heb jij zojuist te horen gekregen dat jouw pand leeg komt te staan? Maak je geen zorgen. Als de ‘Cupido’ van de woningmarkt, helpen we je bij het vinden van de juiste match. Ben je benieuwd geworden naar onze andere diensten? Deze zijn als volgt:

Benieuwd hoe we alles uit jouw panden halen? Van Oss tot ‘s-Hertogenbosch (en de rest van Nederland): wij denken graag met je mee. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op

Woningaanbod

Goedkoop en tijdelijk wonen én de voordelen van een sociaal burencontact ervaren? Als bewoner van Gapph krijg je het allemaal. Bekijk ons woningaanbod of neem direct contact op.

Aanbod woonruimte

Gapph in beeld!

Gapph vastgoedbeheer
Logo KLB

    Naam (verplicht)

    E-mailadres (verplicht)

    Onderwerp

    Bericht