Antikraak Den Haag

Door de oververhitte woningmarkt is het voor jou als starter of student onmogelijk om een studio of appartement te vinden in Den Haag. Je ziet jezelf wel wonen in de Vogelwijk, Rosenburg, Valkenboskwartier of Scheveningen. Heb je al eens nagedacht om antikraak in Den Haag te wonen? Dat is flexibel wonen tegen een fijne prijs.

Antikraak wonen in Den Haag

Krakers, vandalisme en verpaupering van een pand zijn een doorn in het oog van veel vastgoedeigenaren. En wanneer panden leeg staan, krijgen de krakers vrij spel en wordt er niet gehandhaafd. Daarom is het belangrijk dat panden bewoond blijven.

Een van die manieren om dit tegen te gaan, is antikraak-oplossingen aan te bieden. De pandeigenaar is op die manier verzekerd dat het pand bewoond blijft en de bewoner profiteert van lage maandlasten. Gapph is de Cupido op de vastgoedmarkt: wij matchen leegstaande panden met woningzoekenden zoals jij. We hebben antikraak woningen beschikbaar in Den Haag en de rest van het land.

Bekijk ons woningaanbod

Wat betekent antikraak wonen in Den Haag voor mij als bewoner?

Antikraak wonen heeft z’n voor- en nadelen. Als starter op de woningmarkt is het een perfecte eerste stap. De woonlasten zijn laag waardoor je ook nog kunt sparen. De panden moeten vaak op korte termijn bewoond worden, dus je hoeft niet lang te wachten op je eigen plek.

Die lage maandlasten zorgen er wel voor dat je geen huurbescherming hebt. Als het pand een andere bestemming krijgt, moet je er vaak net zo snel weer uit zijn als dat je erin kwam. De minimale huurperiode is drie maanden en de opzegtermijn is 28 dagen. Het is dus noodzakelijk dat je een back-up-adres hebt, zodra het pand een andere bestemming krijgt. Vaak wordt vooraf wel aangegeven wat de verwachte contractduur is, zodat je je hierop kunt voorbereiden.

Een alternatief op antikraak wonen in Den Haag

Naast antikraak woningen in Den Haag hebben we ook beschikbare woningen op basis van de Leegstandwet (LTV).. De minimale contractduur is zes maanden en de opzegtermijn is ten minste drie maanden. De maximale contractduur is meestal twee jaar. De kosten liggen hoger dan bij antikraak, maar nog steeds een prima alternatief in de oververhitte woningmarkt. Perfect als opstap voor je volgende woning in Den Haag.

Tijdelijke -en antikraak woningen in Den Haag

Bij Gapph hebben we woningen beschikbaar op basis van de Leegstandwet én antikraak woningen. In Den Haag en de rest van het land. Bekijk ons woningaanbod om te bekijken of er een woning tussen staat.

Bekijk ons woningaanbod

Staat er geen woning tussen in Den Haag? Houd dan onze Facebook- en Instagrampagina in de gaten waar we iedere maand nieuw aanbod plaatsen. En wil je actief gaan zoeken? Schrijf je dan in.

Schrijf je in

Leegstandbeheer voor jouw pand(en) in Den Haag?

Ben jij vastgoedeigenaar en is leegstand- en vastgoedbeheer jouw grootste struikelblok? Bij Gapph nemen we dat voor je uit handen. Bij een leegstaand pand schakelen we snel tussen onze bewoners / ondernemers zodat de risico’s die gepaard gaan met leegstand je bespaard blijven. Ook kunnen we helpen bij het uit handen nemen van de dagelijkse beslommeringen rondom je vastgoed of het leiden van woon- of leefbaarheidsprojecten. Op deze gebieden helpen we je graag:

Benieuwd hoe we alles uit jouw panden halen? Van Rotterdam tot Roermond, wij helpen je graag. Neem contact op voor meer informatie.

Neem contact op

Woningaanbod

Goedkoop en tijdelijk wonen én de voordelen van een sociaal burencontact ervaren? Als bewoner van Gapph krijg je het allemaal. Bekijk ons woningaanbod of neem direct contact op.

Aanbod woonruimte

Gapph in beeld!

Gapph vastgoedbeheer
Logo KLB

    Naam (verplicht)

    E-mailadres (verplicht)

    Onderwerp

    Bericht