Antikraak Deventer

Als starter op de woningmarkt is het bijna onmogelijk om op eigen benen te staan. De huurprijzen zijn vaak torenhoog en het is als starter lastig om een hypotheek te krijgen. En is er toch een woning beschikbaar? Dan staat het vaak niet in de juiste wijk of mankeert er van alles aan het huis.

Wij begrijpen dat je droom over een fijne woning in Deventer. In de juiste wijk, voorzien van alle gemakken. Een goedkoop alternatief op huren en kopen is het antikraak wonen. Wil jij graag wonen op basis van antikraak in Deventer? Lees dan snel verder en ontdek de voordelen.

Of bekijk direct het woningaanbod van Gapph

Antikraak wonen in Deventer

Bij antikraak wonen in Deventer denk je waarschijnlijk aan ruimtes waar het behang van de muur bladdert, de panden op instorten staan en de schimmel tegen de muur omhoog kruipt. We bewijzen graag het tegendeel: bij Gapph hebben we een aantal goed onderhouden antikraakpanden. Een prima alternatief op de oververhitte woningmarkt. Zeker als je liever nog een extra keer het terras opduikt in plaats van dit geld uit te geven aan hoge huurkosten.

Wat is antikraak wonen?

Wanneer je antikraak woont voorkom je leegstand: dit is namelijk een magneet voor krakers. Is een pand niet bewoond of vinden er geen aantoonbare activiteiten plaats? Dan zal er niet gehandhaafd worden door politie en gaat de leefbaarheid in de wijk met een rap tempo achteruit. Naast krakers krijgen dan ook vandalisten en dieven vrij spel. Antikraak wonen in Deventer is dus een win-winsituatie: de pandeigenaar hoeft zich niet druk te maken over eventuele krakers en jij woont er voordelig.

De voordelen van antikraak wonen in Deventer

Zie jij jezelf al wonen in de binnenstad van Deventer, Rivierenwijk, Bergweide of Diepenveen maar groeit het geld niet op je rug? Dan is antikraak in Deventer misschien wel jouw kers op de taart. Daarnaast brengt antikraak wonen veel voordelen met zich mee:

 • Voordelig wonen
 • Een fijne eerste opstap naar de woningmarkt
 • Flexibel
 • Je leert snel nieuwe mensen kennen
 • Snel geregeld: je kunt er vaak binnen één maand in
 • Maandelijks opzegbaar
 • Wonen in unieke panden of in de buurt van een centrum
 • Aanbod in grote steden zoals antikraak in Zwolle

Wat voor antikraakpanden mag je verwachten in Deventer of elders?

Niet al je vrienden kunnen zeggen dat ze op een landgoed, in een kantoor of een voormalige zorginstelling hebben gewoond. Bij deze woonvorm kom je soms te wonen op unieke locaties. Deze panden staan op de nominatie om te slopen omdat de buurt wordt vernieuwd of omdat het pand een andere bestemming krijgt. De oude bewoners zijn vertrokken en de sloop laat nog even op zich wachten. Op dat moment staat het pand vaak leeg en is het aan vastgoedeigenaren, woningcorporaties en gemeenten de taak om te voorkomen dat krakers in deze panden trekken.

Een andere manier van wonen in Deventer

Je moet flexibel zijn ingesteld wanneer je antikraak (in Deventer) woont: bij opzegging van je contract moet je namelijk binnen 28 dagen weer een nieuw onderkomen hebben gevonden: een back-up hebben voor onderdak is essentieel.

Naast wonen op basis van antikraak in Deventer, kun je er ook voor kiezen om op basis van de Leegstandwet in Deventer te wonen. Hierbij heb je een contract dat minimaal zes maanden geldt en bij opzegging vanuit de verhuurder heb je minimaal drie maanden de tijd om een alternatieve woonruimte te bemachtigen.

Wonen op basis van de Leegstandwet óf antikraak in Deventer?

Met meer dan 25 jaar ervaring in de vastgoedmarkt biedt Gapph woonruimtes aan op basis van zowel antikraak als de Leegstandwet. Niet alleen in Deventer, maar ook in de rest van het land vind je onze woningen. Of je nu op zoek bent naar een studentenkamer, een appartement of een eengezinswoning: wij helpen je graag verder. Kies je via Gapph je volgende woonruimte, dan kies je voor de volgende voordelen:

 • Wonen tegen lage kosten
 • Wonen op unieke locaties
 • Een fijne plek die je omtovert tot je huis
 • Ruim 25+ jaar ervaring in de vastgoedmarkt
 • Een vast aanspreekpunt die regelmatig op locatie is voor al je vragen, suggesties en eventuele reparaties
 • De grootste leegstand- en vastgoedbeheerder van Europa
 • Een plek waar sociaal contact hoog in het vaandel staat: een goede buur is beter dan een verre vriend!

Je volgende (antikraak) woning vinden via Gapph?

Zie jij het voor je, je volgende (antikraak) woning vinden via Gapph? Bekijk het aanbod op onze website of houd onze Facebookpagina in de gaten voor nieuwe parels in de markt. Is er op dit moment geen aanbod voor Deventer beschikbaar? Schrijf je in en blijf op de hoogte.

Bekijk alle woningen

Woningaanbod

Goedkoop en tijdelijk wonen én de voordelen van een sociaal burencontact ervaren? Als bewoner van Gapph krijg je het allemaal. Bekijk ons woningaanbod of neem direct contact op.

Aanbod woonruimte

Gapph in beeld!

Gapph vastgoedbeheer
Logo KLB

  Naam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Bericht