Antikraak Groningen

Het einde van je zoektocht naar een fijne woning in Groningen lijkt bij lange na niet in zicht. De huizenmarkt is nog altijd oververhit en de huurprijzen vliegen door het dak. Wonen in het Oosterpoort, de Oranjebuurt of binnenstad lijkt een ver-van-je-bed-show, terwijl je misschien met volle teugen van het studentenleven wilt genieten. Of toch niet? Antikraak in Groningen of andere woonalternatieven bieden jou een kans op de woningmarkt.

Bekijk het hele aanbod van Gapph

Wat is antikraak?

Antikraak voorkomt, zoals de naam al verraadt, dat krakers een pand bezetten. Een pand wordt verbouwd of een hele wijk geherstructureerd. De oude bewoners hebben een nieuwe plek gevonden en in de tussentijd staat het pand leeg.

Leegstaande panden zijn een doorn in het oog van pandeigenaren. Als een magneet trekt het inbrekers, krakers en vandalisten aan. En niet bewoond, betekent dat er niet wordt gehandhaafd. Daarom biedt antikraak in Groningen een win-winsituatie voor woningzoekenden én de pandeigenaar.

Antikraak in Groningen wonen?

Antikraak is de oplossing. Pandeigenaren zien hun panden opbloeien, als bewoner betaal je slechts een fractie van de gangbare huurprijzen. Wanneer je antikraak in Groningen woont, draag je onbewust bij aan de leefbaarheid in een wijk. Je moet wel flexibel ingesteld zijn. De wederzijdse opzegtermijn bedraagt 28 dagen, een back-up plan hebben is noodzakelijk.

Alternatief op antikraak in Groningen

Liever wonen met iets meer zekerheid? Bij Gapph kun je ook wonen in Groningen op basis van de Leegstandwet. Hierbij woon je ten minste zes maanden in een eigen huis en heb je drie maanden de tijd om een alternatief te zoeken, als de verhuurder opzegt. Zo heb je wel de lage maandlasten, maar niet de hoge huurprijzen!

Voordelig wonen in Groningen

Ben je starter of student en op zoek naar een tijdelijke woning in Groningen, zonder dat je hele spaarbuffer in rook op gaat? Wij helpen je!

Wist je dat we niet alleen woningen aanbieden in Groningen, maar je ons door het hele land kan vinden? Afhankelijk van de actuele projecten komen er woningen ter beschikking. Bekijk ons aanbod door het hele land voor voordelige, tijdelijke woonruimtes.

Bekijk het aanbod van woningen

Staat er geen woning tussen in Den Haag? Houd dan onze Facebook- en Instagrampagina in de gaten waar we iedere maand nieuw aanbod plaatsen. En wil je actief gaan zoeken? Schrijf je dan in.

Schrijf je in

Staat er op dit moment geen woning voor je tussen? Volg onze Facebookpagina waar we maandelijks het nieuwe werk- en woningaanbod publiceren. 

Leegstandbeheer voor jouw pand(en) in Groningen?

Wij begrijpen dat je als pandeigenaar dagelijks al genoeg zaken aan je hoofd hebt. Naast het bijhouden van de administratie en het onderhouden van je panden wil je je investering op je pand terugverdienen.

Wij helpen je hierbij. Als vastgoed- en leegstandbeheerder vinden we de juiste matches voor je pand en helpen we bij andere zaken rondom het beheren van je vastgoed, zoals:

Benieuwd hoe we alles uit jouw panden halen? Van Groningen tot Groesbeek, wij kijken graag met je mee. Daarom kies je voor Gapph:

Snel schakelen bij leegstand

Een vastgoedbeheerder in Groningen die werk uit handen neemt rondom het beheer van je panden

Leefbaarheid die in de buurt wordt behouden

Verschillende initiatieven om de buurt socialer te maken

Vandalisme, verpaupering en krakers buiten de deur

Meer dan 25 jaar ervaring binnen vastgoedbeheer

Gapph is de nummer één leegstandbeheerder van Europa

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op

Woningaanbod

Goedkoop en tijdelijk wonen én de voordelen van een sociaal burencontact ervaren? Als bewoner van Gapph krijg je het allemaal. Bekijk ons woningaanbod of neem direct contact op.

Aanbod woonruimte

Gapph in beeld!

Gapph vastgoedbeheer
Logo KLB

    Naam (verplicht)

    E-mailadres (verplicht)

    Onderwerp

    Bericht