Antikraak Almelo
tijdelijke huurwoningen en antikraak in Almelo
Michielverbeek, CC BY-SA 4.0 , via Wikimedia Commons

Wonen in Almelo

Leegstandsbeheer en antikraak Almelo

Gapph is gespecialiseerd in antikraak, tijdelijke huurwoningen en tijdelijke werkruimtes. Ook in en rondom Almelo beheert Gapph regelmatig woningen, appartementen, en schoolgebouwen. De gebouwen worden voor onze opdrachtgevers door ons in beheer genomen. Opdrachtgevers zoals gemeentes, de overheid, zorginstellingen, woningcorporaties en vastgoedeigenaren komen bij ons voor onze diensten die hun vastgoed helpen te beschermen.

Antikraak Almelo is mogelijk door bewoners en ondernemers tijdelijk te laten wonen of werken in deze panden.

Wonen in Almelo

Almelo is een stad met bijna 75.000 inwoners en bestaat uit 12 wijken en kernen waar je kunt wonen. De woonstichting in Almelo beheert bijna 5000 woningen in de stad. Naast deze woningen zijn er nog bijna 30.000 andere woningen in de stad. Geen wonder dus dat er af en toe ook iets tijdelijk leeg komt te staan. Uiteraard doen we ons best om deze woonruimte zo snel mogelijk te beheren zodat er geen sprake is van leegstand. Met een Mijn Gapph account kun je in aanmerking komen voor zo'n woonruimte als deze beschikbaar is.

De Grotestraat in het centrum van Almelo
Steven Lek, CC BY-SA 4.0 , via Wikimedia Commons

Hoe kom je in aanmerking voor een woonruimte in Almelo?

Stap 1. Account aanmaken
Maak een Mijn Gapph account aan. De kosten hiervan bedragen 20 euro per jaar.

Stap 2. Extra gegevens
Vul de extra gegevens in (hoe meer we weten van onze kandidaten, des te meer kans je maakt).

Stap 3. Reageer
Reageer op de woonruimte(s) waar je graag wil wonen.

Stap 4. Documenten
Upload de documenten die we nodig hebben van je.

Stap 5. Selectieproces
Alles geüpload? Mooi! Wij gaan dan over op een selectieproces. Dit kan soms op de dag zelf zijn, soms duurt het een paar weken. het is lastig als je snel ruimte zoekt, maar we hopen dat je nog even geduld kunt hebben. Tijdens dit proces gaan we bekijken wie we gaan uitnodigen. Wordt je uitgenodigd? Dan zullen we contact met je opnemen om een bezichtiging in te plannen.

Reageer op alle ruimtes

Ben je het toch niet geworden? Dat is vervelend. Maar het goede nieuws: je kunt met je account een jaar lang op al ons beschikbare aanbod reageren. We hopen dus dat je snel weer een woning tegenkomt op onze site of in je mailbox. Je krijgt van ons namelijk e-mail alerts van ruimtes die beschikbaar komen in de door jou aangegeven regio, zoals in Almelo. Mensen met een Mijn Gapph account zien zo dus altijd als eerste het nieuwe aanbod voorbij komen, vaak ruim voor het op social media staat.

Ontvang berichten

Je ontvangt altijd een bericht van ons. Dat kan soms na een dag zijn, soms na een paar weken. Soms hebben wij zelfs woningen in Almelo voor iets meer dan € 100,- per maand op onze website staan.