Antikraak Amstelveen
Koeien in weiland bij Amstelveen - antikraak Gapph

Wonen in Amstelveen

In Noord-Holland is Gapph meer dan actief. In zeer veel steden en dorpen vind je panden die tegen leegstand worden beheerd door Gapph is Gapph. Ook in Amstelveen worden woningen, scholen, zorgcentra's etc. regelmatig tegen leegstand beheerd. Die panden worden dan als antikraak- of als tijdelijke huurwoningen aangeboden.

Het kan voorkomen dat door de oorspronkelijke bestemming van het pand onze opdrachtgever ervoor kiest, het pand te gebruiken voor tijdelijke werkruimte. Er worden dan tijdelijke ondernemers geplaatst door Gapph Vastgoedbeheer.

Amstelveen: De stad van iedereen!

Amstelveen is de stad waar iedereen welkom is. Er wonen in Amstelveen maar liefst 138 nationaliteiten! Daarnaast is Amstelveen ook nog een groene, bruisende en moderne stad waar genoeg te beleven valt. In Amstelveen wonen ruim 92.331 inwoners, verdeeld over 42.251 woningen in 14 wijken.

Ben jij ook op zoek naar woonruimte?

Ben jij ook op zoek naar woonruimte? Gapph heeft aanbod beschikbaar! Bekijk hieronder het actuele aanbod en log in op je Mijn Gapph account om te reageren.


Amstelveen: de stad van iedereen!
"
Amstelveen: de stad van iedereen!
"

Fun Forest Amsterdam

Dat Amstelveen een groene stad is, dat zeiden we al. Maar hoe kun je nou optimaal genieten van de natuur en toch heel actief bezig zijn? In een klimpark natuurlijk! Klimpark Fun Forest Amsterdam bevindt zich in de bossen tussen Amstelveen en Amsterdam. Je kunt er zeker tien verschillende parcoursen oefenen en deze activiteit is onwijs leuk voor jong en oud. Is weer eens iets anders dan een middagje naar de bioscoop! 

Clara Maria

Als je denkt aan iets écht Hollands, denk je hoogstwaarschijnlijk aan kaas... en klompen! En laat dat net zijn wat ze produceren bij boerderij Clara Maria. 

Boerderij Clara Maria is een familieboerderij die al 170 jaar oud en ambachtelijke bereiding van haar producten hoog in het vaandel heeft staan. Dat 100% te proeven aan de Goudse kaas die ze maken. Naast de kaasmakerij bezichtig je de klompenmakerij. Lekker Hollands en super leuk om eens te bezoeken.

De boerderij heeft ook een loopstal, daar staan de koeien. Zowel de loopstal als melkstal zijn voor bezoekers toegankelijk. Je ziet hier kalfjes, koeien, maar ook lammetjes. 

Toerisme in Amstelveen

Amstelveen is een erg kunstrijke stad en heeft dan ook talloze musea en ateliers om aan de kunstbehoefte te voldoen. Kunst is in Amstelveen in allerlei vormen te zien. Er zijn regelmatig muziekoptredens, toneelstukken, festivals of galerieën die men kan bezoeken. 

Shopwalhalla Stadshart

Alle winkels onder één dak, van grote ketens en merken tot aan kleine boetiekjes en vintage kleding: Je vindt het echt in Amstelveen. Stadshart Amstelveen is hét winkelcentrum in de regio en bekroond met vier sterren. Uiteraard zijn er verschillende horecazaakjes te vinden om te genieten van een heerlijke lekkernij, tussen al dat shoppen door! 

Zou je graag eerst een rondje doen door het Stadshart in Amstelveen om erachter te komen welke winkels er gevestigd zitten? Hieronder neemt onze virtuele stadsguide je mee in een video door hét shopwalhalla van Amstelveen. Wil je liever zelf even checken welke winkels er zitten? Je bekijkt 't hier!

Hoe kom je in aanmerking voor een woonruimte in Amstelveen?

Stap 1. Account aanmaken
Maak een Mijn Gapph account aan. De kosten hiervan bedragen 20 euro per jaar.

Stap 2. Extra gegevens
Vul de extra gegevens in (hoe meer we weten van onze kandidaten, des te meer kans je maakt).

Stap 3. Reageer
Reageer op de woonruimte(s) waar je graag wil wonen.

Stap 4. Documenten
Upload de documenten die we nodig hebben van je.

Stap 5. Selectieproces
Alles geüpload? Mooi! Wij gaan dan over op een selectieproces. Dit kan soms op de dag zelf zijn, soms duurt het een paar weken. het is lastig als je snel ruimte zoekt, maar we hopen dat je nog even geduld kunt hebben. Tijdens dit proces gaan we bekijken wie we gaan uitnodigen. Wordt je uitgenodigd? Dan zullen we contact met je opnemen om een bezichtiging in te plannen.

Reageer op alle ruimtes

Ben je het toch niet geworden? Dat is vervelend. Maar het goede nieuws: je kunt met je account een jaar lang op al ons beschikbare aanbod reageren. We hopen dus dat je snel weer een woning tegenkomt op onze site of in je mailbox. Je krijgt van ons namelijk e-mail alerts van ruimtes die beschikbaar komen in de door jou aangegeven regio, zoals in Amstelveen. Mensen met een Mijn Gapph account zien zo dus altijd als eerste het nieuwe aanbod voorbij komen, vaak ruim voor het op social media staat.

Ontvang berichten

Je ontvangt altijd een bericht van ons. Dat kan soms na een dag zijn, soms na een paar weken. Soms hebben wij zelfs woningen in Amstelveen voor iets meer dan € 100,- per maand op onze website staan.