Antikraak Amsterdam
Antikraak Amsterdam - Kantoor Gapph Amsterdam

Wonen in Amsterdam

Leegstandsbeheer en antikraak Amsterdam

Gapph is gespecialiseerd in antikraak, tijdelijke huurwoningen en tijdelijke werkruimtes. Ook in regio Amsterdam beheert Gapph meerdere woningen, appartementen, en schoolgebouwen. De gebouwen worden voor onze opdrachtgevers door ons in beheer genomen. Opdrachtgevers zoals gemeentes, de overheid, zorginstellingen, woningcorporaties en vastgoedeigenaren komen bij ons voor onze diensten die hun vastgoed helpen te beschermen. Antikraak Amsterdam is mogelijk door bewoners en ondernemers tijdelijk te laten wonen of werken in deze panden.

Gapph in Amsterdam

Als er een stad is die van oudsher te maken heeft met kraakpanden dan is het Amsterdam wel. Gapph beheert ook in Amsterdam tijdelijke huurwoningen en antikraakwoningen. Met ruim 800.000 inwoners is Amsterdam de grootste stad van Nederland. Antikraak of tijdelijke huur kan in Amsterdam bijvoobeeld voor studenten een uitstekende oplossing zijn om goedkoop te wonen om en rond de meer dan 165 grachten die de stad telt.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat Gapph een kantoor heeft in de hoofdstad. Op deze pagina vind je de adresgegevens van Gapph Amsterdam.

Mijn Gapph

Je kunt je hier inschrijven voor een Mijn Gapph account zodat je mailalerts kunt instellen en direct op de hoogte bent als er aanbod beschikbaar komt in Amsterdam. Met je account kun je ook direct reageren op al het aanbod en de juiste documenten uploaden,

Inschrijven Mijn Gapph

Huurwoning of antikraakwoning Amsterdam vinden

Ben je op zoek naar woonruimte in Amsterdam? Het aanbod in de hoofdstad is over het algemeen zeer gewild. Het is dan ook lastig een geschikte woning te vinden, zo merken wij en horen wij ook vaak van woningzoekenden.

Als we een huurwoning of antikraakwoning in Amsterdam beschikbaar hebben, dan staat deze altijd op onze woningaanbodpagina. Daar houden we het aanbod van de woonruimte in Nederland altijd bij. Het is dat ook accuraat en pas als er getekend wordt voor een woonruimte gaan ze van de pagina af.

Naar woningaanbodpagina

Onze blog artikelen over Amsterdam

Amsterdamse grachten

Hoe kom je in aanmerking voor een woonruimte in Amsterdam?

Stap 1. Account aanmaken
Maak een Mijn Gapph account aan. De kosten hiervan bedragen 20 euro per jaar.

Stap 2. Extra gegevens
Vul de extra gegevens in (hoe meer we weten van onze kandidaten, des te meer kans je maakt).

Stap 3. Reageer
Reageer op de woonruimte(s) waar je graag wil wonen.

Stap 4. Documenten
Upload de documenten die we nodig hebben van je.

Stap 5. Selectieproces
Alles geüpload? Mooi! Wij gaan dan over op een selectieproces. Dit kan soms op de dag zelf zijn, soms duurt het een paar weken. het is lastig als je snel ruimte zoekt, maar we hopen dat je nog even geduld kunt hebben. Tijdens dit proces gaan we bekijken wie we gaan uitnodigen. Wordt je uitgenodigd? Dan zullen we contact met je opnemen om een bezichtiging in te plannen.

Reageer op alle ruimtes

Ben je het toch niet geworden? Dat is vervelend. Maar het goede nieuws: je kunt met je account een jaar lang op al ons beschikbare aanbod reageren. We hopen dus dat je snel weer een woning tegenkomt op onze site of in je mailbox. Je krijgt van ons namelijk e-mail alerts van ruimtes die beschikbaar komen in de door jou aangegeven regio, zoals in Amsterdam. Mensen met een Mijn Gapph account zien zo dus altijd als eerste het nieuwe aanbod voorbij komen, vaak ruim voor het op social media staat.

Ontvang berichten

Je ontvangt altijd een bericht van ons. Dat kan soms na een dag zijn, soms na een paar weken. Soms hebben wij zelfs woningen in Amsterdam voor iets meer dan € 100,- per maand op onze website staan.