Antikraak Assen
Antikraak en tijdelijke huren in Assen - snelweg afrit assen

Wonen in Assen

Gapph Vastgoedbeheer is een leegstandsbeheerder die landelijk opereert. Ook in Assen worden regelmatig woningen en panden tegen leegstand beheerd. Die panden worden dan als antikraak- of als tijdelijke huurwoningen aangeboden.

Het kan voorkomen dat door de oorspronkelijke bestemming van het pand onze opdrachtgever ervoor kiest, het pand te gebruiken voor tijdelijke werkruimte. Er worden dan tijdelijke ondernemers geplaatst door Gapph Vastgoedbeheer.

Over Assen

Assen is de hoofdstad van de provincie Drenthe. Breng je een bezoek aan Assen zie je dat veel oude aspecten van de stad intact zijn. De sfeervolle stad bestaat uit 68.250 inwoners. Jaarlijks stijgt het inwonersaantal van Assen gelijkmatig en trekken veel toeristen er naartoe om de stad te ontdekken.

Wonen in Assen

Assen telt in totaal 32.391 woningen, waarvan ruim 58% koopwoningen zijn. In Assen wonen veel mensen met een leeftijdscategorie tussen 45 en 46 jaar.

Ben je benieuwd of Gapph woonruimte beschikbaar heeft in Assen of omgeving? Bekijk het actuele woningaanbod en zie of jouw droomwoonruimte er tussenstaat. 


Drents Museum

Het voormalige Provinciehuis van Assen heeft zich om laten toveren tot het Drents Museum. In dit museum vind je alles terug over de Drentse geschiedenis: van de prehistorische tijd tot aan stijlkamers en bekende Drentenaren. 


TT Circuit Assen

De meeste mensen kennen Assen van de races op het TT Circuit. Het circuit wordt voor verschillende doeleindes gebruikt. Van rensporten tot aan races, cursussen en zelf rijden op circuits. Verder kun je op het circuit ook genieten heerlijke restaurants en arrangementen. Zeker een bezoekje waard als je het ons vraagt!

Wist je dat 'TT' staat voor Tourist Thropy?

Asserbos

De naam klinkt al stoer, maar het is een heerlijk rustgevend natuurgebied in Assen. Het bijzondere is dat dit grote bos heel dichtbij het centrum van Assen ligt. Je kunt er heerlijk wandelen en er zijn verschillende wandelroutes af leggen die je de Drentse natuur doen verkennen. Natuurlijk kun je na een lange wandeling ook nagenieten bij restaurantjes voor een kopje koffie. 

Breng je een bezoekje aan het Asserbos met kids? Ook bevindt zich aan de rand van het Asserbos een hertenkam, kinderboerderij én speeltuin. 

Asserbos, Assen

Hoe kom je in aanmerking voor een woonruimte in Assen?

Stap 1. Account aanmaken
Maak een Mijn Gapph account aan. De kosten hiervan bedragen 20 euro per jaar.

Stap 2. Extra gegevens
Vul de extra gegevens in (hoe meer we weten van onze kandidaten, des te meer kans je maakt).

Stap 3. Reageer
Reageer op de woonruimte(s) waar je graag wil wonen.

Stap 4. Documenten
Upload de documenten die we nodig hebben van je.

Stap 5. Selectieproces
Alles geüpload? Mooi! Wij gaan dan over op een selectieproces. Dit kan soms op de dag zelf zijn, soms duurt het een paar weken. het is lastig als je snel ruimte zoekt, maar we hopen dat je nog even geduld kunt hebben. Tijdens dit proces gaan we bekijken wie we gaan uitnodigen. Wordt je uitgenodigd? Dan zullen we contact met je opnemen om een bezichtiging in te plannen.

Reageer op alle ruimtes

Ben je het toch niet geworden? Dat is vervelend. Maar het goede nieuws: je kunt met je account een jaar lang op al ons beschikbare aanbod reageren. We hopen dus dat je snel weer een woning tegenkomt op onze site of in je mailbox. Je krijgt van ons namelijk e-mail alerts van ruimtes die beschikbaar komen in de door jou aangegeven regio, zoals in Assen. Mensen met een Mijn Gapph account zien zo dus altijd als eerste het nieuwe aanbod voorbij komen, vaak ruim voor het op social media staat.

Ontvang berichten

Je ontvangt altijd een bericht van ons. Dat kan soms na een dag zijn, soms na een paar weken. Soms hebben wij zelfs woningen in Assen voor iets meer dan € 100,- per maand op onze website staan.