Antikraak Barendrecht
Gapph kantoor in Barendrecht

Wonen in Barendrecht

Ben je op zoek naar een huurwoning of een antikraakwoning in Barendrecht? Dan zit je hier goed! Gapph is gespecialiseerd in tijdelijke huurwoningen en antikraakwoonruimte in heel Nederland, dus ook in Terneuzen. We hebben niet altijd aanbod beschikbaar. Maar... ons aanbod op de website is altijd actueel, dus je ziet direct of er voor jou iets bij zit!

Over wonen in Barendrecht

Barendrecht is een gemeente in Zuid-Holland en telt zo'n 48.674 inwoners, met een oppervlakte van bijna 22 kilometer groot. Hoe ze mensen uit Barendrecht noemen? Een Barendrechter! De gemeente ligt op het eiland de IJsselmonde. Barendrecht heeft ook een oude kern en wordt gevormd door het dorpje rondom de watertoren. In het oosten van Barendrecht vind je veel industrieterreinen met bedrijven. 

Ben je op zoek naar woonruimte in Barendrecht en ben je benieuwd of Gapph je hierbij kan helpen? Ons aanbod is altijd actueel! Klik op de knop hieronder om te zien of we iets in de omgeving beschikbaar hebben. 

De watertoren van Barendrecht

De watertoren van Barendrecht is erg bekend en staat in de oude dorpskern. De watertoren bestaat al sinds 1920 en is zeker 36 meter hoog. De watertoren in Heerenveen is vrijwel precies hetzelfde als deze! De watertoren is dan wel niet meer in gebruik, het heeft wel de status van Rijksmonument gekregen en is zeker de moeite waard om eens te bezoeken wanneer je in Barendrecht bent. 

Wapen van Barendrecht

Het wapen van Barendrecht is op 24 juli 1817 bij Koninklijk Besluit aan de gemeente Barendrecht toegekend. Inmiddels bestaat het 'wapen' niet meer, maar het wapen is ontleend aan de familie 'Oem van Wijngaarden'. Dit waren de ambachtsheren van Oost-Brabant. Echter is het logo dat de familie van Wijngaarden destijds gebruikte, voorzien van iets meer blokjes. 

Recreatieboerderij de Kleine Duiker

Een dagje in Barendrecht en op zoek naar een leuke activiteit? De Kleine Duiker is een recreatieboerderij en een hele mooie plek om een wandeling of fietstocht door de Zuidpolder te maken. Niet alleen per fiets of lopend is de Kleine Duiker een bezienswaardigheid, ook kun je er kanoën! 

Dieren

De Kleine Duiker is ook een leuke activiteit om met kinderen te bezoeken! Op de recreatieboerderij zijn veel dieren te vinden, waaronder ook een vlindertuin! 

Hapje en een drankje

Na het ondernemen van een leuke activiteit heb je de mogelijkheid om heerlijk te genieten van een kopje koffie of een ijsje op het terras. 


Hoe kom je in aanmerking voor een woonruimte in Barendrecht?

Stap 1. Account aanmaken
Maak een Mijn Gapph account aan. De kosten hiervan bedragen 20 euro per jaar.

Stap 2. Extra gegevens
Vul de extra gegevens in (hoe meer we weten van onze kandidaten, des te meer kans je maakt).

Stap 3. Reageer
Reageer op de woonruimte(s) waar je graag wil wonen.

Stap 4. Documenten
Upload de documenten die we nodig hebben van je.

Stap 5. Selectieproces
Alles geüpload? Mooi! Wij gaan dan over op een selectieproces. Dit kan soms op de dag zelf zijn, soms duurt het een paar weken. het is lastig als je snel ruimte zoekt, maar we hopen dat je nog even geduld kunt hebben. Tijdens dit proces gaan we bekijken wie we gaan uitnodigen. Wordt je uitgenodigd? Dan zullen we contact met je opnemen om een bezichtiging in te plannen.

Reageer op alle ruimtes

Ben je het toch niet geworden? Dat is vervelend. Maar het goede nieuws: je kunt met je account een jaar lang op al ons beschikbare aanbod reageren. We hopen dus dat je snel weer een woning tegenkomt op onze site of in je mailbox. Je krijgt van ons namelijk e-mail alerts van ruimtes die beschikbaar komen in de door jou aangegeven regio, zoals in Barendrecht. Mensen met een Mijn Gapph account zien zo dus altijd als eerste het nieuwe aanbod voorbij komen, vaak ruim voor het op social media staat.

Ontvang berichten

Je ontvangt altijd een bericht van ons. Dat kan soms na een dag zijn, soms na een paar weken. Soms hebben wij zelfs woningen in Barendrecht voor iets meer dan € 100,- per maand op onze website staan.