Antikraak Beverwijk

Wonen in Beverwijk

Gapph Vastgoedbeheer is een leegstandsbeheerder die landelijk opereert. Ook in Beverwijk worden regelmatig woningen en panden tegen leegstand beheerd. Die panden worden dan als antikraak- of als tijdelijke huurwoningen aangeboden. Het kan voorkomen dat door de oorspronkelijke bestemming van het pand onze opdrachtgever ervoor kiest, het pand te gebruiken voor tijdelijke werkruimte. Er worden dan tijdelijke ondernemers geplaatst door Gapph Vastgoedbeheer.

Over Beverwijk

Beverwijk is een stad en gemeente in de provincie Noord-Holland. Beverwijk beschikt over zo'n 42.084 inwoners, verdeeld over 19.628 woningen. Beverwijk is een leuke plek om te wonen. zowel in de stad als de gehele gemeente is leuk om te wonen. Er valt veel te doen en te zien!

Een stukje geschiedenis

Beverwijk gaat al ver terug in de tijd. In 276 kreeg de stad toestemming om een weekmarkt te houden. In 1298 kreeg Beverwijk stadsrechten en kregen de inwoners steeds meer te zeggen. Het was altijd de bedoeling dat Beverwijk eenzelfde grootte zou krijgen als nabijgelegen steden Haarlem en Alkmaar. Helaas is Beverwijk nooit zodanig gegroeid en heeft de stad enkel een regionaal marktcentrum gekregen.

Tragedie

De stad Beverwijk kent al flink wat tragedie. In 1512 heeft er in Beverwijk een flinke brand voorgedaan. Van de 204 huizen waaruit Beverwijk bestond, stonden er nog maar 82. De rest van de huizen was veranderd in een hoop as. De plaatselijke economie kreeg hierdoor een flinke klap. In Beverwijk viel door deze tragische gebeurtenis niet veel meer te halen. Tot overmaat van ramp werd Beverwijk vijf jaar later ook nog eens geplunderd door een bende. De bende noemde zich 'de bende van de Fries Lange Pier'.

 


Meubelboulevard

Vandaag de dag is Beverwijk uitgegroeid tot de stad die we nu kennen. Maar hoe is Beverwijk dan groot geworden? 

In jaartal 1977 vestigden zich de eerste meubelzaken in Beverwijk. Langzamerhand groeide dit uit tot de allereerste meubelboulevard van Nederland. Nu kun je er fantastisch je meubels shoppen voor je nieuwe woning! 


De Bazaar

De Beverwijkse Bazaar, ook wel de zwarte markt genoemd, staat bekend als de grootste overdekte markt van Europa. De Bazaar kun je op zijn beurt weer onderverdelen in een zevental onderdelen: de Grand Bazaar, zwarte markt, een Oosterse markt, Mihrab, de Booghallen, een Goudsouk (sieraden) én outlets. 

In totaal heeft de Bazaar meer dan 300 kramen, 700 winkels en 69 eetgelegenheden. 

Hoe kom je in aanmerking voor een woonruimte in Beverwijk?

Stap 1. Account aanmaken
Maak een Mijn Gapph account aan. De kosten hiervan bedragen 20 euro per jaar.

Stap 2. Extra gegevens
Vul de extra gegevens in (hoe meer we weten van onze kandidaten, des te meer kans je maakt).

Stap 3. Reageer
Reageer op de woonruimte(s) waar je graag wil wonen.

Stap 4. Documenten
Upload de documenten die we nodig hebben van je.

Stap 5. Selectieproces
Alles geüpload? Mooi! Wij gaan dan over op een selectieproces. Dit kan soms op de dag zelf zijn, soms duurt het een paar weken. het is lastig als je snel ruimte zoekt, maar we hopen dat je nog even geduld kunt hebben. Tijdens dit proces gaan we bekijken wie we gaan uitnodigen. Wordt je uitgenodigd? Dan zullen we contact met je opnemen om een bezichtiging in te plannen.

Reageer op alle ruimtes

Ben je het toch niet geworden? Dat is vervelend. Maar het goede nieuws: je kunt met je account een jaar lang op al ons beschikbare aanbod reageren. We hopen dus dat je snel weer een woning tegenkomt op onze site of in je mailbox. Je krijgt van ons namelijk e-mail alerts van ruimtes die beschikbaar komen in de door jou aangegeven regio, zoals in Beverwijk. Mensen met een Mijn Gapph account zien zo dus altijd als eerste het nieuwe aanbod voorbij komen, vaak ruim voor het op social media staat.

Ontvang berichten

Je ontvangt altijd een bericht van ons. Dat kan soms na een dag zijn, soms na een paar weken. Soms hebben wij zelfs woningen in Beverwijk voor iets meer dan € 100,- per maand op onze website staan.