Antikraak Den Bosch
Gapph Den Bosch

Wonen in Den Bosch

Antikraak en leegstandbeheer

Gapph is gespecialiseerd in Antikraak, tijdelijke huurwoningen en tijdelijke werkruimtes. Ook in 's-Hertogenbosch beheert Gapph meerdere woningen, appartementen, en schoolgebouwen. We beheren deze gebouwen voor onze opdrachtgevers zoals gemeente 's-Hertogenbosch, de Rijksoverheid, zorginstellingen en vastgoedeigenaren.

Gapph heeft een continu aanbod van appartementencomplexen, schoolgebouwen, overheidsgebouwen etc in beheer in 's-Hertogenbosch. Het hoofdkantoor van Gapph is ook gevestigd in 's-Hertogenbosch. We beheren namens meerdere gemeentes, woningcorporaties, zorginstellingen en andere partijen antikraakwoningen, tijdelijke huurwoningen, antikraakkamers, tijdelijke werkruimtes, expositieruimtes etc. Ook in vele nabijgelegen plaatsen kun je terecht voor antikraak of goedkope huurwoningen via Gapph.

Gapph helpt leegstand in 's-Hertogenbosch tegen te gaan door middel van Antikraakwoningen, antikraakkamers en tijdelijke huurwoningen.

Mijn Gapph

Je kunt je hier inschrijven voor een Mijn Gapph account zodat je mailalerts kunt instellen en direct op de hoogte bent als er aanbod beschikbaar komt in 's-Hertogenbosch. Met je account kun je ook direct reageren op al het aanbod en de juiste documenten uploaden,

Inschrijven Mijn Gapph
Locatie Den Bosch Gapph - Gruyterfabriek

Hoe kom je in aanmerking voor een woonruimte in Den bosch?

Stap 1. Account aanmaken
Maak een Mijn Gapph account aan. De kosten hiervan bedragen 20 euro per jaar.

Stap 2. Extra gegevens
Vul de extra gegevens in (hoe meer we weten van onze kandidaten, des te meer kans je maakt).

Stap 3. Reageer
Reageer op de woonruimte(s) waar je graag wil wonen.

Stap 4. Documenten
Upload de documenten die we nodig hebben van je.

Stap 5. Selectieproces
Alles geüpload? Mooi! Wij gaan dan over op een selectieproces. Dit kan soms op de dag zelf zijn, soms duurt het een paar weken. het is lastig als je snel ruimte zoekt, maar we hopen dat je nog even geduld kunt hebben. Tijdens dit proces gaan we bekijken wie we gaan uitnodigen. Wordt je uitgenodigd? Dan zullen we contact met je opnemen om een bezichtiging in te plannen.

Reageer op alle ruimtes

Ben je het toch niet geworden? Dat is vervelend. Maar het goede nieuws: je kunt met je account een jaar lang op al ons beschikbare aanbod reageren. We hopen dus dat je snel weer een woning tegenkomt op onze site of in je mailbox. Je krijgt van ons namelijk e-mail alerts van ruimtes die beschikbaar komen in de door jou aangegeven regio, zoals in Den bosch. Mensen met een Mijn Gapph account zien zo dus altijd als eerste het nieuwe aanbod voorbij komen, vaak ruim voor het op social media staat.

Ontvang berichten

Je ontvangt altijd een bericht van ons. Dat kan soms na een dag zijn, soms na een paar weken. Soms hebben wij zelfs woningen in Den bosch voor iets meer dan € 100,- per maand op onze website staan.