Antikraak Deventer
Antikraak en tijdelijjke huurwoningen Deventer

Wonen in Deventer

Gapph Vastgoedbeheer is een leegstandsbeheerder die landelijk opereert. Ook in Deventer beheren we regelmatig woningen en panden tegen leegstand. Die panden worden dan als antikraak- of als tijdelijke huurwoningen aangeboden. Het kan voorkomen dat door de oorspronkelijke bestemming van het pand onze opdrachtgever ervoor kiest, het pand te gebruiken voor tijdelijke werkruimte. Er worden dan tijdelijke ondernemers geplaatst door Gapph Vastgoedbeheer.

Gebouwen in Deventer

Deventer is een stad van variatie. Een stad met ruim 101.415 inwoners, waar historie zich mengt met de moderne tijd. Wanneer je door de stad heenloopt zal het je opvallen dat architectuur een belangrijke rol in Deventer speelt. Zo vind je regelmatig abstract moderne gebouwen naast echte oud Hollandse woningen.

160 Middelvingers

Het stadhuis van Deventer beschikt over zo'n 2264 kozijnen. Waarom dit nou zo bijzonder is? Elk kozijn heeft een door aluminium in het raam gegoten vingerafdruk en geen enkele vingerafdruk werd twee keer gebruikt! De vingerafdrukken zijn afkomstig van pasgeborenen tot aan ouderen. Kunstenaar Loes ten Ancher was tegenstander van de bouw van het stadhuis en nadat de bouw definitief was gesteld, won ze de prijsvraag voor de invulling van de ramen: Het werden vingerafdrukken.

Grappig weetje: In totaal zijn er op het stadhuis 1172 wijsvingers, 561 duimen, 195 ringvingers, 160 middelvingers, 101 pinken en 75 tenen te zien. Veel middelvingers staan erop als bewust protest. Als je voor het stadhuis staat, is de vijfde grote afdruk van rechts een middelvinger!


Gapph in Deventer

Gapph is al erg bekend in Deventer. Ruim negen jaar lang heeft Gapph het voormalige politiekantoor in het centrum van Deventer mogen beheren. Inmiddels heeft het voormalige politiekantoor ruimte gemaakt voor tien nieuwe stadswoningen. 

Kunstenaar Aam Solleveld heeft een kunstwerk gemaakt en laten plaatsen op het Muggeplein, waaraan het voormalige politiekantoor gelegen heeft. De achterliggende betekenis van dit kunstwerk is de afronding van het bouwtraject.

Benieuwd naar het actuele woningaanbod van Gapph? Je bekijkt het hier!

Maar eerst... Koffie!

Deventer is een echte koffiestad, en nee.... niet omdat de mensen 's ochtends vroeg niet uit bed kunnen komen, maar omdat ze er écht van houden! Bij een bezoek aan Deventer is het een dikke aanrader om koffietent Roemar te bezoeken. Hier vind je alle soorten koffie van ambachtelijk tot aan authentiek. Koffiebonen worden in Roemar vers gebrand, met de hand geschept en gemengd. 

Voor de theeliefhebbers

Natuurlijk begrijpen ze bij Roemar dat niet iedereen van koffie houdt. Het is voor theeliefhebbers namelijk mogelijk om je favoriete theesoort zélf te scheppen en te mengen. Hoe leuk!


Bij koffie hoort een...

Koekje! Natuurlijk zijn koffie en koek onlosmakelijk aan elkaar verbonden. In Deventer hebben ze een eigen koeksoort. Deze koek is enkel te verkrijgen in de koekfabriek van Jb Bussink, te Deventer. Het recept van deze koek is al meer dan 600 jaar strikt geheim gebleven en de smaak is door deze jaren niet veranderd... bijna niet te geloven, toch?

Gapph VastgoedbeheerHet verhaal van de Deventer Koek

Handelsproduct

Het bakken van de Deventer Koek begon al in de middeleeuwen. Sinds het jaartal 1417 legde het stadsbestuur strenge regels vast: Iedereen die meehielp aan de bereiding van het bakken, moest een eed afleggen op het stadhuis. Serious business dus!

Dat Deventer de Koekstad is, moge duidelijk zijn! Maar waar smaakt de Deventer koek naar? Dat mag je zelf gaan proeven wanneer je een bezoek brengt aan Deventer... Smakelijk!

Deventer op stelten

Ieder jaar wordt er in Deventer met meer dan 150 nationale en internationale acts een fantastisch theaterfestival georganiseerd, genaamd Deventer op Stelten. Dit buitentheater vindt het eerste weekend van juli plaats en wordt de donderdag ervoor geopend met grote lichtobjecten, acteurs op stelten en te gekke livemuziek.

Gapph VastgoedbeheerDeventer Op Stelten 2019

Hoe kom je in aanmerking voor een woonruimte in Deventer?

Stap 1. Account aanmaken
Maak een Mijn Gapph account aan. De kosten hiervan bedragen 20 euro per jaar.

Stap 2. Extra gegevens
Vul de extra gegevens in (hoe meer we weten van onze kandidaten, des te meer kans je maakt).

Stap 3. Reageer
Reageer op de woonruimte(s) waar je graag wil wonen.

Stap 4. Documenten
Upload de documenten die we nodig hebben van je.

Stap 5. Selectieproces
Alles geüpload? Mooi! Wij gaan dan over op een selectieproces. Dit kan soms op de dag zelf zijn, soms duurt het een paar weken. het is lastig als je snel ruimte zoekt, maar we hopen dat je nog even geduld kunt hebben. Tijdens dit proces gaan we bekijken wie we gaan uitnodigen. Wordt je uitgenodigd? Dan zullen we contact met je opnemen om een bezichtiging in te plannen.

Reageer op alle ruimtes

Ben je het toch niet geworden? Dat is vervelend. Maar het goede nieuws: je kunt met je account een jaar lang op al ons beschikbare aanbod reageren. We hopen dus dat je snel weer een woning tegenkomt op onze site of in je mailbox. Je krijgt van ons namelijk e-mail alerts van ruimtes die beschikbaar komen in de door jou aangegeven regio, zoals in Deventer. Mensen met een Mijn Gapph account zien zo dus altijd als eerste het nieuwe aanbod voorbij komen, vaak ruim voor het op social media staat.

Ontvang berichten

Je ontvangt altijd een bericht van ons. Dat kan soms na een dag zijn, soms na een paar weken. Soms hebben wij zelfs woningen in Deventer voor iets meer dan € 100,- per maand op onze website staan.