Dijk en Waard

Wonen in Dijk en Waard

Dijk en Waard bestaat sind het begin van 2022 uit de stad Heerhugowaard en 9 dorpjes en 6 buurtschappen. Naast Heerhugowaard kom je dus ook geregeld woon- of werkruimte van Gapph tegen in deze dorpjes: Broek op Langedijk, De Noord, Oudkarspel, Koedijk, Noord-Scharwoude, Sint Pancras, Veenhuizen, Verlaat, Zuid-Scharwoude of in de buutschappen: Broekhorn, Draai, 't Kruis, Frik, Kabel of Pannekeet.

Woon- of werkruimte in Dijk en Waard

Het is afhankelijk van onze opdrachtgever of er gekozen wordt voor tijdelijke woonruimte zoals antikraakwoningen en tijdelijke huurwoningen of dat er werkplekken gecreëerd worden die wij tijdelijke werkruimtes noemen.

Kom je nu niet de de ruimtes tegen op onze website? Hou dat de site goed in de gaten want het aanbod wisselt dagelijks of blijf op de hoogte met een Mijn Gapph account.

Hoe kom je in aanmerking voor een woonruimte in Dijk en waard?

Stap 1. Account aanmaken
Maak een Mijn Gapph account aan. De kosten hiervan bedragen 20 euro per jaar.

Stap 2. Extra gegevens
Vul de extra gegevens in (hoe meer we weten van onze kandidaten, des te meer kans je maakt).

Stap 3. Reageer
Reageer op de woonruimte(s) waar je graag wil wonen.

Stap 4. Documenten
Upload de documenten die we nodig hebben van je.

Stap 5. Selectieproces
Alles geüpload? Mooi! Wij gaan dan over op een selectieproces. Dit kan soms op de dag zelf zijn, soms duurt het een paar weken. het is lastig als je snel ruimte zoekt, maar we hopen dat je nog even geduld kunt hebben. Tijdens dit proces gaan we bekijken wie we gaan uitnodigen. Wordt je uitgenodigd? Dan zullen we contact met je opnemen om een bezichtiging in te plannen.

Reageer op alle ruimtes

Ben je het toch niet geworden? Dat is vervelend. Maar het goede nieuws: je kunt met je account een jaar lang op al ons beschikbare aanbod reageren. We hopen dus dat je snel weer een woning tegenkomt op onze site of in je mailbox. Je krijgt van ons namelijk e-mail alerts van ruimtes die beschikbaar komen in de door jou aangegeven regio, zoals in Dijk en waard. Mensen met een Mijn Gapph account zien zo dus altijd als eerste het nieuwe aanbod voorbij komen, vaak ruim voor het op social media staat.

Ontvang berichten

Je ontvangt altijd een bericht van ons. Dat kan soms na een dag zijn, soms na een paar weken. Soms hebben wij zelfs woningen in Dijk en waard voor iets meer dan € 100,- per maand op onze website staan.