Antikraak Doetinchem

Wonen in Doetinchem

Gapph Vastgoedbeheer is een leegstandsbeheerder die landelijk opereert. Ook in Doetinchem worden regelmatig woningen en panden tegen leegstand beheerd. Die panden worden dan als antikraak- of als tijdelijke huurwoningen aangeboden. Het kan voorkomen dat door de oorspronkelijke bestemming van het pand onze opdrachtgever ervoor kiest, het pand te gebruiken voor tijdelijke werkruimte. Er worden dan tijdelijke ondernemers geplaatst door Gapph Vastgoedbeheer.

Over Doetinchem 

Doetinchem is een woonplaats en een gemeente in de provincie Gelderland. Op dit moment wonen er zeker 58.546 inwoners in de gemeente, verdeeld over 26.730 woningen. 

Gapph in Doetinchem

Benieuwd of Gapph ook woonruimte heeft in Doetinchem? Zie of er op dit moment iets in de buurt is via het actuele woningaanbod op de website van Gapph.

Een dagje uit in Doetinchem

In Doetinchem kun je vele kanten op. Zo heb je binnen de gemeente genoeg leuke bezienswaardigheden om een bezoekje aan te brengen. Van wat historische bezienswaardigheden, verschillende musea, restaurantjes of een middag heerlijk winkelen. 

Lekker eten!

In Doetinchem heb je veel restaurants en brasserietjes waar je lekker kunt genieten van een goede maaltijd of een drankje. Of je nu zin hebt in een maaltijd uit de Europese keuken, Aziatische keuken of elders wil, in Doetinchem vind je het! 

Benieuwd welke restaurants in Doetinchem goed in de smaak vallen? Bekijk de reviews via Tripadvisor

Sint Willibrordusabdij

De Sint Willibrordusabdij is een van de beste bezienswaardigheden in Doetinchem. De Sint Willibrordusabdij is een van de jongste benedictijnenabdijen. Een abdij is een gebouw dat gebruikt wordt door monniken of nonnen van een kloosterorde. De benedictijnen is een kloosterorde met wereldwijd meer dan 25.000 benedictijnen! Het was de bedoeling dat de abdij vroeger als plek voor tijdelijke huisvesting diende. Technische Fred, CC BY-SA 3.0

Hoe kom je in aanmerking voor een woonruimte in Doetinchem?

Stap 1. Account aanmaken
Maak een Mijn Gapph account aan. De kosten hiervan bedragen 20 euro per jaar.

Stap 2. Extra gegevens
Vul de extra gegevens in (hoe meer we weten van onze kandidaten, des te meer kans je maakt).

Stap 3. Reageer
Reageer op de woonruimte(s) waar je graag wil wonen.

Stap 4. Documenten
Upload de documenten die we nodig hebben van je.

Stap 5. Selectieproces
Alles geüpload? Mooi! Wij gaan dan over op een selectieproces. Dit kan soms op de dag zelf zijn, soms duurt het een paar weken. het is lastig als je snel ruimte zoekt, maar we hopen dat je nog even geduld kunt hebben. Tijdens dit proces gaan we bekijken wie we gaan uitnodigen. Wordt je uitgenodigd? Dan zullen we contact met je opnemen om een bezichtiging in te plannen.

Reageer op alle ruimtes

Ben je het toch niet geworden? Dat is vervelend. Maar het goede nieuws: je kunt met je account een jaar lang op al ons beschikbare aanbod reageren. We hopen dus dat je snel weer een woning tegenkomt op onze site of in je mailbox. Je krijgt van ons namelijk e-mail alerts van ruimtes die beschikbaar komen in de door jou aangegeven regio, zoals in Doetinchem. Mensen met een Mijn Gapph account zien zo dus altijd als eerste het nieuwe aanbod voorbij komen, vaak ruim voor het op social media staat.

Ontvang berichten

Je ontvangt altijd een bericht van ons. Dat kan soms na een dag zijn, soms na een paar weken. Soms hebben wij zelfs woningen in Doetinchem voor iets meer dan € 100,- per maand op onze website staan.