Antikraak Emmen
Antikraak en tijdelijke huurwoningen Emmen - centrum - Gapph

Richard Broekhuijzen, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons - cutout

Beleef Emmen

Emmen is één van de groenste regio's van Nederland en niet te vergeten ook een van de veiligste. Daarnaast valt er in Emmen genoeg te beleven. Of je nu van wandelen, fietsen, winkelen of cultuur houdt, Emmen heeft het! Emmen is een van de weinige plaatsen in Nederland waar het aantal inwoners door de jaren heen grotendeels gelijk is gebleven, maar toch zit er nu een stijging in dit percentage. Er wonen vandaag de dag 107.856 inwoners in Emmen, verdeeld over 49.528 woningen. 

Ben jij ook op zoek naar woonruimte? 

Gapph heeft woonruimte beschikbaar! Benieuwd waar we op dit moment woonruimte hebben? Bekijk ons actuele woningaanbod en reageer met jouw Mijn Gapph account. 

Gapph heeft woonruimte beschikbaar!
"
Gapph heeft woonruimte beschikbaar!
"

Wildlands Adventure Zoo Emmen

In Emmen zit Wildlands Adventure Zoo. Het allerleukste attractiepark met dieren. Het attractiepark is opgedeeld in drie themagebieden. Je hebt namelijk de thema's: jungle, savanne en het poolgebied. Alles binnen het park is volledig aangepast naar de thema's waardoor je je al snel in een andere wereld waant! Alle dieren in Wildlands Emmen horen bij ieder thema. Een super leuk uitje voor het hele gezin dus!

Winkelen in Emmen

In Emmen vind je winkelcentrum de Weiert. Dit is een overdekt winkelcentrum waar je meer dan 70 winkels tegenkomt, van grote ketens tot aan kleine boetiekjes. Daarnaast kun je in winkelcentrum de Weiert heerlijk eten, er zitten namelijk ook horecazaken waar je kunt stranden voor een koffie of een broodje. 

Hunebed D45

Nee, D45 is geen vitamine maar een echt hunebed! Een echte bezienswaardigheid bij een bezoekje aan Drenthe. Het Hunebed dat zich verstopt heeft in de Emmerdennen, een bosgebied in Emmen, is het op twee na grootste hunebed van Nederland: maar liefst 18,5 meter lang en 4.5 meter breed! Wist je dat dit Hunebed zelfs nog vrij veel kransstenen bezit? Kranssteen werden altijd rondom het hunebed geplaatst.Broken Circle and Spiral Hill

Je gelooft het misschien niet, maar dit kunstwerk ligt echt in Emmen! Broken Circle and Spiral Hill werd gemaakt door Robert Smithson in 1971. Robert Smithson is een Amerikaanse kunstenaar en is het enige zogenoemde aardewerk dat hij buiten de Verenigde Staten heeft gemaakt. 

Welk verhaal schuilt erachter?

Robert Smithson vond het Nederlandse landschap indrukwekkend en was op zoek naar plekken waar de prehistorie nog te ervaren was. In de buitenkring van Emmen vond hij deze plek. Met het kunstwerk wilde hij zijn interesse in het werken met postindustriële landschappen tonen. 

Hoe kom je in aanmerking voor een woonruimte in Emmen?

Stap 1. Account aanmaken
Maak een Mijn Gapph account aan. De kosten hiervan bedragen 20 euro per jaar.

Stap 2. Extra gegevens
Vul de extra gegevens in (hoe meer we weten van onze kandidaten, des te meer kans je maakt).

Stap 3. Reageer
Reageer op de woonruimte(s) waar je graag wil wonen.

Stap 4. Documenten
Upload de documenten die we nodig hebben van je.

Stap 5. Selectieproces
Alles geüpload? Mooi! Wij gaan dan over op een selectieproces. Dit kan soms op de dag zelf zijn, soms duurt het een paar weken. het is lastig als je snel ruimte zoekt, maar we hopen dat je nog even geduld kunt hebben. Tijdens dit proces gaan we bekijken wie we gaan uitnodigen. Wordt je uitgenodigd? Dan zullen we contact met je opnemen om een bezichtiging in te plannen.

Reageer op alle ruimtes

Ben je het toch niet geworden? Dat is vervelend. Maar het goede nieuws: je kunt met je account een jaar lang op al ons beschikbare aanbod reageren. We hopen dus dat je snel weer een woning tegenkomt op onze site of in je mailbox. Je krijgt van ons namelijk e-mail alerts van ruimtes die beschikbaar komen in de door jou aangegeven regio, zoals in Emmen. Mensen met een Mijn Gapph account zien zo dus altijd als eerste het nieuwe aanbod voorbij komen, vaak ruim voor het op social media staat.

Ontvang berichten

Je ontvangt altijd een bericht van ons. Dat kan soms na een dag zijn, soms na een paar weken. Soms hebben wij zelfs woningen in Emmen voor iets meer dan € 100,- per maand op onze website staan.